Scoateţi-ne de aici!


    “Auzi, trebuie să intru sau să ies?”
“Auzi, trebuie să intru sau să ies?”

Ce înjurături ar trage aceste animale dacă n-ar fi necuvântătoare? Cu siguranţă, ele n-ar începe cu „hai să-mi bag..." pentru că exact asta au făcut.

Din neatenţie, desigur, ele au rămas blocate în fel de fel de ipostaze ciudate după ce şi-au introdus capul acolo unde nu le-a fiert oala. Ce au căutat sărmanele necuvântătoare în acele locuri, nimeni nu poate şti.

simeon stalpnicul png

Sigur e că, după această experienţă, au rămas cu coada-ntre picioare şi cu capul între „gratii". Sperăm că, imediat după ce au făcut poza, autorii acestor fotografii au sărit în ajutorul patrupedelor ghinioniste. Pentru că aşa e în natură: totul se termină cu bine!

Sunt un pisoi cu scaun la cap

Mâţa a încercat să facă o tumbă, dar a rămas blocată

simeon stalpnicul png

Orice pentru o bere bună!

Pisicuţa a adulmecat paharul cu bere atât de intens încât a intrat în el

simeon stalpnicul png

Salvat cu lubrifiant sexual

Un pui de pisică a rămas cu capul înţepenit în bucşa unei roţi. Bietul Alloy mieuna cu disperare de răsuna cartierul din Birminghan, unde a fost la un pas să-şi găsească sfârşitul.

Pisicul, care se crede că a fugit de-acasă, nu mai avea nici o scăpare, dacă un om cu inimă bună nu ar fi chemat o echipă de salvare. S-a încercat mai întâi scoaterea pisicului cu ajutorul margarinei, dar nu s-a reuşit.

Abia un lubrifiant sexual a fost de ajutor, iar capul animalului, bine uns, a fost eliberat în sfârşit. Pisoiul a fost dus la spitalul veterinar pentru a fi tratat în urma spaimei de moarte prin care a trecut.

simeon stalpnicul png

După cine te uitai, căluţule?

Nu numai pisoiul a avut o soartă plină de ghinion. Un fermier american a avut o surpriză mai puţin plăcută când şi-a găsit calul cu capul înţepenit într-un copac.

Janson Harschbarger, din Pullman, Virginia, a ieşit din casă speriat de zgomotele pe care le scotea calul său, Gracie. Pe dealul de lângă grajd, fermierul şi-a văzut calul făcut prizonier de un copac. Din fericire, animalul a reuşit să scape.

Căţelul a rămas afiş!

A vrut să se scarpine pe spate, dar s-a îndesat prea mult între copaci

simeon stalpnicul png

Unde e luminiţa de la capătul tunelului?

Boris, un câine din Moscova, a crezut că găseşte ceva mâncare într-o cutie, dar s-a înşelat. După ce a observat că intuiţia i-a jucat feste a încercat să-şi vadă de drum. Dar, ghinion!

simeon stalpnicul png
Horoscop dragoste webp
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
harry si meghan jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg