Se anunţă o săptămână de distracţie! Iată ce ţi se pregăteşte, în Bucureşti

Ultima actualizare:
Imagine din filmul Serena
Imagine din filmul Serena

Toamna, dacă s-au terminat concediile, nu înseamnă că spunem adio distracţiei. În Bucureşti sunt o mulţime de concerte, spectacole şi evenimente inedite la care poţi participa. Alege ce ţi se potriveşte!

Studenţii au acces gratuit la teatru, concerte, muzee

Poveştile celebre ale copilăriei vor putea fi urmărite de cei mici în weekenduri, la mall
Poveştile celebre ale copilăriei vor putea fi urmărite de cei mici în weekenduri, la mall

Peste 50.000 de studenţi vor beneficia, în perioada 4-14 noiembrie, de aproximativ 20.000 de invitaţii la teatru, operă şi muzee, în cadrul celui mai mare festival cultural studenţesc, UNIFEST, organizat de Uniunea Studenţilor din România. În această perioadă, zilnic, în 18 centre universitare din ţară, se vor desfăşura simultan evenimente precum: crosuri, stand-up comedy, o noapte albă a teatrului studenţesc, maratoane de scurtmetraje şi muzică folk, dar şi concursuri de miss şi donări de sânge. Programul complet se găseşte pe site-ul unifest.ro.

Mâine, concert Al Bano şi Romina Power

Al Bano şi Romina Power
Al Bano şi Romina Power

Ne mai desparte doar o zi de marea întâlnire dintre Al Bano şi fosta sa soţie Romina Power. Biletele de la categoria I s-au ieftinit de la 500 la 350 de lei, iar pregătirile sunt în toi. Concertul are loc la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 20.00. Cei doi artişti vor cânta pentru prima dată împreună, după 15 ani de la divorţ şi la aproape două decenii de când au renunţat la a mai împărţi scena, informează organizatorii Project Events.

Vunk şi Julie Mayaya cântă în club

Joi, 6 noiembrie, în club Tribute, se va auzi una dintre Vocile României, Julie Mayaya. Nu singură, ci acompaniată de Zaza Band. Vineri, este programat un super concert Vunk. Cornel Ilie împreună cu band-ul său vă invită să petreceți ca-ntr-o “țară ca afară” şi vor cânta cele mai cunoscute piese pop rock, ambalate într-un show cu “artificii pe tavan”. Biletele de joi costă 30 de lei, iar cele de vineri 50 de lei.

Spectacole de teatru pentru copii, la cinema

Festivalul se organizează an de an în marile centre universitare
Festivalul se organizează an de an în marile centre universitare

Croitorasul cel Viteaz și Albă ca Zăpada sunt cele două persoaje de basm pe care copiii le vor putea descoperi la Grand Cinema & More, în următoarele două weekenduri, în cadrul spectacolelor Teatrului de Animație Țăndărică. Vor putea fi vizionate pe 8 noiembrie, respectiv 15 noiembrie, începând cu ora 11:00, în sala Epika a cinematografului din Băneasa Shopping City. Stagiunea din această perioadă aduce în fiecare weekend spectacole ale Teatrului de Animație Țăndărică, în cadrul cărora sunt puse în scenă poveşti cu tâlc şi cu mesaj educativ pentru cei mici. Urmează Cenuşăreasa, Tom Degeţel, Motanul Încălţat şi Frumoasa din Pădurea Adormită. În plus, tot aici, până la 7 noiembrie are loc un festival de film de animaţie pentru copii.

What’s Up face show la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Pasionații de reclame și distracție de calitate mai au doar câteva zile la dispoziție să își rezerve un loc la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, eveniment aflat la cea de-a 19-a ediţie care va avea loc la 7 noiembrie la Sala Polivalentă. Va fi un spectacol de 7 ore care vor trece pe nesimţite, iar asta deoarece organizatorii au pregătit un spectacol interactiv, cu multe surprize şi un concert What’s Up. Biletele au preţuri cuprinse între 35 şi 70 de lei.

Hai la un film!

Serena este un film care rulează în această perioadă în toate cinematografele. Personaj principal e George Pemberton (Bradley Cooper), care se instalează împreună cu soția sa, Serena (Jennifer Lawrence), în Carolina de Nord pentru a dezvolta o fabrică de prelucrarea a lemnului pentru construcții. Deși străină în această regiune deloc primitoare, Serena se impune rapid ca egală a bărbaților care conduc acel imperiu forestier. Descoperă, însă, că soțul ei are un copil pe care l-a conceput cu câțiva ani în urmă în acea regiune cu o femeie simplă, Rachel (Ana Ularu), și devine vulnerabilă și sensibilă, dar, când află că ea nu va putea avea niciodată copii, fericirea mariajului lor se destramă definitiv. Din acel moment, singura sa dorință este aceea de a se răzbuna pe fiul nelegitim al lui George.


    Imagine din filmul Serena
Imagine din filmul Serena

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net