Se asortează cu ţestoasa lor tot timpul

Ultima actualizare:

    Ethel este cel mai  la modă animal  din lume
Ethel este cel mai la modă animal din lume

Mare iubire! Kasey Kuchinski şi partenerul ei, Daniel Rodriguez, sunt înnebuniţi după animalul lor de casă. Este vorba de o broască ţestoasă din specia sulcata, pe care o asortează permanent cu ei.

Ţestoasa Ethel este cel mai la modă animal din lume. Stăpânii ei, Kasey Kuchinski, de 33 de ani, şi Daniel Rodriguez, de 33 de ani, care locuiesc în oraşul Sonoma, California, SUA, nu ies niciodată cu ea din casă până nu o îmbracă în hăinuţe perfect asemănătoare cu ale lor.

Costumaţiile sunt făcute pe comandă sau cumpărate de la copii
Costumaţiile sunt făcute pe comandă sau cumpărate de la copii

Şi acasă animalul mult răsfăţat poartă îmbrăcăminte asortată cu cea a stăpânilor. Ba chiar mănâncă împreună cu ei la masă. Ethel are farfuria sa, din care se înfruptă cu hrana preferată. Ea preferă iarba, însă Kasey îi mai face şi alte mâncăruri la sfatul medicului veterinar personal al acesteia.

Stăpâna se acupă de asemenea ca odorul ei să fie mereu în pas cu moda. Îi face hăinuţele pe comandă sau le cumpără de la copii, atunci când are noroc să găsească variante similare ca ale lor de-a gata. Ea spune, însă, că, în general, o ţinută a lui Etehl nu o costă mai mult de 10 dolari (circa 43 de lei).

Atât Kasey, cât şi Daniel o consideră ca şi când ar fi fiica lor. O alintă amândoi şi merg cu Ethel la plimbare zilnic. De asemenea, se duc împreună cu ţestoasa la spa, unde are parte şi aceasta de masaje relaxante. În 2018, când animalul a fugit de acasă, au fost distruşi amândoi. Noroc că Ethel a fost găsită după numai 27 de zile de evadare. De atunci, Kasey şi Daniel o păzesc cu sfinţenie. Ethel este o ţestoasă în vârstă de patru ani, cu greutatea de 10 kilograme, din specia sulcata. Originare din deşertul Sahara, Africa, ţestoasele sulcata au lungimi între 60-90 cm şi pot să ajungă până la greutatea de 91 de kilograme. Acestea au o speranţă de viaţă între 50-150 de ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net