Se «pensionează» la doar 12 ani! Ce avere are milionara Pixie Curtis

Milioanara Pixie Curtis (11 ani) nu este un copil obișnuit. Tânăra antreprenoare născută în Australia plănuiește o petrecere de ziua ei, pe 15 august, care să marcheze retragerea sa din calitate de CEO al companiei sale. Practic, atunci când va împlini 12 ani, Pixie va ieși „la pensie”.

image

Pixie Curtis vrea să se concentreze la școală

Copila a luat această decizie pentru a putea să se concentreze mai mult pe studii, pentru că în curând va ajunge la liceu. Curtis, CEO-ul companiei sale de jucării și accesorii pentru copii, Pixie’s Fidgets, a distribuit un videoclip pe Instagram în care a prezentat pungile de cadouri pe care le vor primii invitații, la ziua ei de naștere – fiecare fiind plină cu produse esențiale pentru îngrijirea pielii, în valoare de peste 50 de dolari, potrivit New York Post.

Anul trecut, Pixie Curtis a cheltuit zeci de mii de dolari la petrecerea ei aniversară, iar acum că se retrage din cariera de CEO, cu siguranță va organiza una și mai costisitoare. Nu se uită la bani, însă, căci Pixi a strâns deja o avere estimată la 13 milioane de dolari. 

Mama lui Curtis, Roxy Jacenko, i-a dat fiicei sale ideea de a planifica petrecerea de „pensionare”, după ce i-a subliniat importanța de a învăța cum să echilibreze educația și antreprenoriatul.

„Pixie renunță temporar la afacerea ei cu jucării, pentru a se concentra la studiile sale. I-a fost greu să ia această decizie, însă am discutat cu întreaga familie și am luat decizia că, deși a fost o călătorie uimitoare, este timpul ca Pixie să se gândească la admiterea la liceu, care se apropie cu pași repezi”, a declarat mama ei, în urmă cu ceva timp.

Curtis a fondat compania Pixie’s Fidgets împreună cu mama ei, în 2021. Fetița milionară are o sute de mii de fani pe Instagram, acolo unde se laudă cu stilul ei de viață opulent. Deși este atât de mică, Pixie câștigă lunar 113.000 de dolari și are deja o mașină Mercedes Benz, în valoare de 270.00 de dolari, pe care abia așteaptă să o conducă peste câțiva ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net