Se ucid între ei pentru 1,82 milioane de euro

Ultima actualizare:

    Emisiunea are loc  pe o insulă de  pe râul Ob
Emisiunea are loc pe o insulă de pe râul Ob

Timp de 9 luni, începând cu 1 iulie şi până la 1 aprilie 2018, 20 de bărbaţi şi femei se vor lupta între ei pe o insulă de pe râul Ob, îndurând temperaturi extreme de la -50 grade Celsius şi până la 35 de grade. Premiul cel mare: 1,82 milioane de euro.

Exact ca în filmul „Jocurile Foamei”! Milionarul rus Yevgheny Pyatkovsky, 35 de ani, a finanţat proiectul de emisiune care va fi difuzată pe Internet, fiind tradusă în peste 30 de limbi. „Vor fi lupte crâncene şi sunt posibile violuri. Vom asista la acte de cruzime umană extremă. Participanţii sunt liberi să se asocieze. Nu au arme de foc, ci doar un cuţit. Primesc la începutul emisiunii un singur rând de haine care trebuie să le reziste până la final, temperaturile fiind cuprinse între -50 şi +35 de grade. Sunt antrenaţi să facă faţă unei întâlniri cu ursul, dar în cazul unui atac din partea urşilor nu vom putea interveni de urgenţă pentru a le salva viaţa”, a explicat milionarul.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Peste 300 de oameni s-au înscris deja pentru a participa la „Game2: Winter”. Printre aceştia: blonda de la oraş Oksana Şiganova, de 28 de ani, antrenoarea de înot Irina Agişeva, de 30 de ani, actriţa Natalia Korneva, de 26 de ani şi agenta imobiliară Klara Yuciughiaeva, de 33 de ani. „Dacă se ajunge la crimă, participanţii vor răspunde în conformitate cu legile Rusiei. Organizatorii însă nu vor interveni în nici un fel pentru a aplana conflicte, pentru a pedepsi violatori sau agresori”, a eplicat milionarul.


    Aceasta e zona  unde va avea loc  „măcelul” televizat
Aceasta e zona unde va avea loc „măcelul” televizat
image
image
image
image
image
image
Teatru
inel Kate Middleton (3) jpg
betisoare ct captura video jpg
bivolaru 0 jpeg
plane 885321 1280 jpg
fobii jpg
image png
Schengen FOTO Profimedia