Secretele sexului pasional

5 iunie 2015
image
Trebuie s─â ┼čti┼úi care sunt secretele sexului pasional pentru a fi ferici┼úiFoto: Click!

Dac─â sta┼úi o perioad─â mai lung─â cu aceea┼či persoan─â nu trebuie s─â ├«nsemne neap─ârat mai pu┼úin─â pasiune.Trebuie doar s─â ┼čti┼úi care sunt secretele sexului pasional ca ┼či peste c├ó┼úiva ani s─â v─â dori┼úi la fel de mult.

Iată care sunt secretele sexului pasional de care ar trebui să ţineţi cont de acum în colo.

Secretele sexului pasional: Încrederea

Unul dintre secretele sexului pasional pe termen lung este ├«ncrederea. Se ├«nt├ómpl─â ├«n foarte multe situa┼úii ca sexul dup─â mul┼úi ani de c─âsnicie s─â devin─â o rutin─â. Poate c─â partenerul s-a schimbat, poate nu mai arat─â ca la ├«nceputul rela┼úiei, dar astea nu sunt motive s─â nu te bucuri de o noapte de dragoste. Pentru o partid─â de sex reu┼čit─â trebuie s─â ai ├«ncredere c─â partenerul te accept─â a┼ča cum e┼čti ┼či c─â te vede ├«n continuare frumoas─â.

Secretele sexului pasional: Varietatea

Cel mai mare du┼čman al vie┼úii sexuale este rutina. Odat─â ce descoperim ceva care ne place foarte tare, ne ├«ntoarcem de fiecare dat─â la acela┼či lucru, p├ón─â c├ónd ne plictisim. Nu este u┼čor s─â faci altceva at├óta timp c├ót e┼čti obi┼čnuit ├«ntr-un fel, dar trebuie. C├ónd faci sex cu partenerul de via┼ú─â ├«n acela┼č fel de fiecare dat─â, oric├ót de bine te-ai sim┼úi la un moment dat, nu va mai func┼úiona. Unul dintre secretele sexului pasional este varietatea ┼či din acest motiv trebuie mereu s─â veni┼úi cu ceva nou.

Secretele sexului pasional: Atracţia fizică

Trebuie s─â con┼čtientiza┼úi c─â atrac┼úia fizic─â este necesar─â pentru a st├órni dorin┼úa. B─ârba┼úii au nevoie s─â vad─â fiindc─â a┼ča se excit─â ┼či din acest motiv partenerele de via┼ú─â trebuie s─â scoat─â feminitatea ├«n eviden┼ú─â c├ót mai des. De cele mai multe ori atitudinea este tot ceea ce conteaz─â, iar cu atitudinea potrivit─â partenerul va fi excitat ┼či ├«┼úi va iubi corpul. Este adev─ârat c─â nu foarte multe femei mai sunt ├«nc├óntate de aspectul lor fizic cu c├ót ├«nainteaz─â ├«n v├órst─â ┼či c─â este foarte greu s─â te mai sim┼úi senzual─â c├ónd nu mai ar─â┼úi a┼ča cum ┼úi-ai fi dorit. Dar nu trebuie s─â se fac─â o fixa┼úie din acest lucru fiindc─â nesiguran┼úa va afecta rela┼úia sexual─â. Dac─â partenerul de via┼ú─â ├«┼úi spune c─â e┼čti frumoas─â ┼či sexy trebuie s─â-l crezi pe cuv├ónt.

├Än timpul unei c─âsnicii vor fi multe lucruri care v─â vor priva de aten┼úia partenerului. De exemplu: munca, stresul, perioadele foarte agitate, toate acestea v─â vor afecta ├«ntr-un fel sau altul rela┼úia de cuplu ┼či firesc pe cea sexual─â. Din acest motiv trebuie s─â g─âsi┼úi modalit─â┼úi de a oferi ┼či primii aten┼úia de care ave┼úi nevoie am├óndoi pentru ca atrac┼úia ┼či dorin┼úa s─â nu dispar─â. Deci, putem spune c─â aten┼úia este unul dintre secretele sexului pasional.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
bnr jpeg
regina elisabeta a II-a
accident botosani png
pasajul unirii jpeg
girl g7bb0eb269 1280 jpg
carbohidrati jpeg