Secretul unei relaţii fericite şi longevive

simeon stalpnicul png
Unul dintre principalele motive pentru care un cuplu durează este acela că partenerii se respectă şi au încredere unul în celălaltfoto: 123RF

Sunt sigură că v-aţi întrebat măcar o singură dată care este secretul unei relaţii fericite şi longevive? Unul dintre principalele motive pentru care un cuplu durează este acela că partenerii se respectă şi au încredere unul în celălalt, indiferent de ceea ce le oferă viaţa.

Respectul impune încredere, iar încrederea impune respect. Nu poţi gândi urât despre partener dacă îl respecţi, nu îl poţi bănui că te minte dacă ajungi să ai încredere în el.

Mai mult decât atât, puterea de a ierta este cea care vă ajută să treceţi peste neînţelegeri, care fie sunt mici, fie sunt adevărate încercări ale vieţii. Însă, puterea de a ierta are limitele ei, impuse de fiecare dintre noi în parte. Ceea ce pentru tine pare destul, pentru o altă femeie poate părea doar încă o probă peste care trebuie să treacă şi încă o greşeală pe care trebuie să o ierte. Cu toate acestea şi iertarea are limitele ei.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
poza 01 Colagen Carmen Bruma png
Barajul Mihăileni  Foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg