Semne că partenerul nu e satisfăcut în pat

Ultima actualizare:

    Stă pe telefon imediat după sex? Acesta poate fi un semn ca nu e satisfăcut. www.clickpentrufemei.ro
Stă pe telefon imediat după sex? Acesta poate fi un semn ca nu e satisfăcut. www.clickpentrufemei.ro

Lui îi place să facă sex cu tine...ori cel puțin asta crezi tu. Ar putea el să disimuleze? Noi te ajutăm să identifici semnele - atât din timpul, cât și după actul sexual -care să-ți arate că el este satisfăcut sau nu de prestația ta sexuală.

Se poate întâmpla ca la un moment dat, din cauza rutinei sau a stresului, partanerul să nu se mai bucure de experiențele voastre sexualeca la început. Asta nu trebuie să te descurajeze! Din contra! Cu cât identifici din vreme semnele că el nu e fericit de experiența voastră sexuală, cu atât sunt mai multe șanse ca aceste probleme să fie de domeniul trecutului.

Respiră cu regularitate

„Dacă el abia respiră, înseamnă că este satisfăcut din punct de vedere sexual“, spune Darcy Luadzers, sexolog. Totodată, vezi dacă după actul sexual el își curbează picioarele sau degetele de la picioare, își arcuiește spatele și își mișcă pelvisul ritmic. Toate acestea arată că partenerul a fost mulțumit de prestația ta.

Exagerează cu expresiile și complimentele

Dacă în timpul actului sexual te invadează cu numeroase complimente și descrieri amănunțite ale senzațiilor pe care le trăiește, este posibil ca partenerul să te mintă.  În cazul în care discursul lui se încheie pe alocuri, înseamnă că el este prins în senzațiile pe care le resimte și că este mulțumit de partida care tocmai s-a încheiat.

Descoperă şi alte semne că partenerul nu e satisfăcut în pat pe clickpentrufemei.ro. 

Poziția sexuală pe care o adori, în funcţie de zodieTrebuie să știi aceste lucruri despre sexul în timpul menstruației

image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg