Semne care îţi dau de înţeles că eşti nimfomană

Ultima actualizare:

    Femeile nimfomane au o dorinţă permanentă de a face sex cu oricine, oriunde şi oricând, nu sunt fidele când vine vorba de relaţii, pentru că nu se pot abţine de la sex, fiind dependente de acestafoto: 123RF
Femeile nimfomane au o dorinţă permanentă de a face sex cu oricine, oriunde şi oricând, nu sunt fidele când vine vorba de relaţii, pentru că nu se pot abţine de la sex, fiind dependente de acestafoto: 123RF

Nimfomanele sunt acele femei care niciodată nu sunt satisfăcute din punct de vedere sexual şi care sunt dependente de masturbare. Vrei mereu să faci sex și nu te gândești la nimic altceva. În plus, adori să fii în centrul atenţiei, iar atenţia unui singur bărbat nu îţi este suficientă.

Femeile nimfomane au o dorinţă permanentă de a face sex cu oricine, oriunde şi oricând, nu sunt fidele când vine vorba de relaţii, pentru că nu se pot abţine de la sex, fiind dependente de acesta. Iată câteva semne care îţi dau de înţeles că eşti nimfomană.

Nu eşti satisfăcută sexual niciodată

Oricât de multe aventuri sexuale ai trăi, nu te simţi niciodată pe deplin satisfăcută, în ciuda orgasmelor frecvente. Simţi mereu nevoia de altcineva şi de altceva. Făcând sex aproape mereu cauţi atenţia celui de lângă tine, iar odată ce o primeşti îţi dai seama că nu asta îţi doreşti.

Te masturbezi în exces

Atunci când eşti nimfomană simţi nevoia să te masturbezi o dată sau de mai multe ori pe zi. Starea de excitaţie de cuprinde oriunde, chiar şi când eşti la serviciu sau în orice alt loc. Ţi se pare excitant să te masturbezi în locuri publice, pentru că nu mai ai răbdare să ajungi acasă. Aceste gânduri îţi afectează concentrarea din timpul zilei. Te masturbezi oriunde, fără să ţii cont de cei din jur.

Vorbeşti tot timpul despre sex

În orice împrejurare ai fii, aduci mereu în discuţie teme sexuale şi te gândeşti la prietenii tăi ca la nişte potenţiali parteneri de sex. Îţi place să faci pe seducătoarea, să flirtezi cu ei, pentru a-ţi asigura o cale liberă către aceştia.

Nu poţi păstra o relaţie

După ce faci sex cu un bărbat, îţi pierzi interesul pentru el. Pur și simplu nu te poţi abţine, nu-ți poți imagina cum e viața dacă faci amor cu o singură persoană. Eşti mereu tentată să înşeli şi ai putea sacrifica sentimentele celor din jur, dacă asta ar însemna să faci sex cu cine îţi doreşti. Mai simplu: eşti capabilă de orice pentru o partidă de sex.

Te foloseşti de bărbaţi şi nu te implici emoţional

Dacă ești nimfomană, nu poţi să te implici emoţional în nici o relaţie şi ai prefera oricând un prieten de pe urma căruia să poţi profita. Te foloseşti de bărbaţi cât poţi de mult din punct de vedere sexual şi apoi îi părăseşti, fără să ai nici un regret.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net