Semnele care îţi arată că o femeie mimează orgasmul


    Nu este nici un secret că femeile mimează orgasmul, dar cu toate acestea, reprezentanţii sexului puternic nu reuşesc să-şi de-a seama când iubita se prefacefoto: 123RF
Nu este nici un secret că femeile mimează orgasmul, dar cu toate acestea, reprezentanţii sexului puternic nu reuşesc să-şi de-a seama când iubita se prefacefoto: 123RF

Nu este nici un secret că femeile mimează orgasmul, dar cu toate acestea reprezentanţii sexului puternic nu reuşesc să-şi dea seama când iubita se preface. O serie de semne îţi arată că o femeie mimează orgasmul.

Mimarea orgasmului este o practică foarte des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg femeile mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul.

1. Scoate sunete exagerate

Când o femeie ţipă excesiv în timpul unei partide de sex nu înseamnă că se simte şi bine. Într-adevăr, unele reprezentante ale sexului frumos pot fi foarte zgomotoase fiindcă aşa le vine, dar pentru a ştii cu exactitate trebuie să te asiguri că ţipetele lor sunt reale. Dacă începe să tremure şi să scoată sunete exagerate încă de când îi pui mâna pe sâni înseamnă că falsează, nu că se topeşte de extaz. Unul dintre semnele care îţi arată că o femeie mimează orgasmul este să întrerupi din când în când penetrarea şi vezi dacă ţipă la fel şi când nu-i faci nimic.

2. Se agită să te satisfacă

Femeile ca să ajungă să aibă orgasm trebuie să se concentreze şi să stea într-o poziţie anume în timp ce fac sex cu partenerul. Firesc că în timpul preludiului sărutările şi mângâierile sunt ideale, însă în timp ce ea se străduieşte să atingă orgasmul nu se mai poate concentra şi pe alte lucruri fiindcă acestea îi distrag atenţia. Însă, dacă partenera se agită foarte mult să te satisfacă şi nu se preocupă deloc de plăcerea ei, dacă răspunde foarte repede fiecărui gest al tău, înseamnă că şi manifestările ei de extaz sunt doar pentru a-ţi da satisfacţie.

3. Nu dă semne că ar fi excitată

În timpul partidei de sex semnele de excitare a partenerei devin vizibile, mai ales când este în faza de dinaintea orgasmului. De exemplu, mâinile ei sunt fierbinţi, abdomenul cald, iar expresia din ochi este pierdută. Saliva este aproape uscată, creşte ritmul respiraţiei şi cel cardiac şi muşchii pelvieni se contractă. În timp ce femeia are orgasm vaginul şi uterul se contractă de câteva ori. Dacă nimic din toate aceste semne nu se întâmplă, înseamnă că doar mimează orgasmul.

4. Vrea să termine cât mai repede partida de sex

Este bine cunoscut faptul că femeile ajung mai greu la orgasm. Din cauza întârzierii apariţiei lui, multe dintre ele preferă să mimeze pentru a scăpa mai repede de acest chin. Pe de altă parte, sunt situaţii când nu le place să facă sex sau nu se simt bine în pielea lor şi preferă să termine cât mai repede partida de amor.

4 printesa diana 2 jpg jpeg
FotoJet jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg