Semnificația culorilor aranjamentelor florale de toamnă

Ultima actualizare:

    foto: Pixabay
foto: Pixabay

Toamna este anotimpul melancoliei, dar și momentul în care se culeg toate roadele, astfel că emoții de tot felul te încearcă. Culorile specifice acestei perioade sunt galben, arămiu, ruginiu. Aceste nuanțe transformă totul în jur într-un decor de basm, de poveste.

Se pare că aceste culori ale toamnei reușesc să transmită emoții puternice prin intermediul florilor, iar buchetele sunt unice prin cromatica interesantă și plăcută.

Din buchetele pe care le oferi toamna nu trebuie să lipsească culorile precum roșu, arămiu sau galben, întrucât vei lăsă o impresie de neuitat, iar florile potrivite pentru surprize plăcute și impresionante sunt trandafirii, crinii sau crizantemele.

Nuanțele calde

Culorile calde, acestea sunt specifice acestui sezon și duc cu gândul la peisajul tomnatic, la frunzele ruginii, la vegetația ce pare trecută și la razele soarelui ce nu mai sunt atât de puternice precum vara ce tocmai a trecut.

Aceste nuanțe calde transmit sentimente puternice, precum iubirea, fericirea, dar și energia pozitivă, pasiunea și prosperitatea. Pentru a transmite toate aceste sentimente optează pentru un buchet alcatuit din crizanteme și trandafiri în nuanțe calde de toamnă. Acest buchet transmite doar sentimente calde și frumoase, făcând fericită persoana care îl va primi.

Un buchet ce reprezintă toamna, adică belșugul și multă culoare este alcătuit din trandafiri, crini și gerbere. Folosește culorile roșu și portocaliu pentru a obține o combinație de nuanțe puternice ce amintesc de vara ce tocmai a trecut și nuante mai pale ce prevestesc sosirea toamnei.

Poți obține și buchete cu tendințe luxuriante, daca îți dorești ceva mai special pentru femeia din viața ta, așadar poți alege culoare roșu pentru că este o culoare accentuată ce exprimă pasiunea. Poți să asortezi frumoșii trandafiri cu niște gerbere ce aduc delicatețe frumosului aranjament.

Ce culori poți să mai alegi pentru buchete în acest sezon?

Alte culori potrivite pentru a fi folosite în buchete în anotimpul ce face trecerea de la vremea frumoasă la cea melancolică, sunt albul sau verdele, pentru că înveselesc peisajul trist de afară. În plus culoarea alb exprimă sinceritatea și respectul, fiind potrivită pentru persoana iubită. Iar nuanțele de verde cu siguranță atrag privirile, fiind o pată de culoare și transmițând sentimente precum belșugul și prospețimea. Poți alege și mov pentru că este o culoare veselă, ce aduce la viață peisajul ce pare că a intrat în hibernare. De asemenea, culoarea mov trimite cu gândul și la spiritul visător, potrivit melancoliei din zilele de toamnă.

Astfel că în zilele de toamnă poți alege să dăruiești un buchet sau un aranjament floral ce face parte din decorul toamnei, cu nuanțe calde ce exprimă sentimente frumoase, calde, de iubire și apropiere. Dar poți alege și varianta de a dărui un buchet mai vesel ce iese din tiparul atmosferei de toamnă, transmițând sentimente mai puternice.

Poți opta pentru una dintre variantele frumoase în care sunt așezate florile pentru a fi dăruite. Fie clasicul buchet sau un aranjament floral deosebit, sau poți alege flori în cutie. Un mod de a dărui flori mai interesant și mai special, ce face persoană ce le primește să se simtă cu siguranță specială și iubită sunt florile în cutie. Iar dacă te gândești să-i faci iubitei un astfel de cadou, poți alege doar trandafiri în cutie de la Maison d'Or.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
Vacanța mare este mică FOTO Shutterstock jpeg
cine este romanul arestat pentru incendierea autobuzului din timpul violentelor din leeds 913655 webp
Ambalaje non SGR jpg
incendiu puternic bucuresti jpg
blocul florentin jpg
vincent tolman bussinesinsider jpg
Arsenie Boca cap jpg
Nicusor dan Fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net