Senzații tari! Un cuplu a fost surprins făcând sex în turnul unei mănăstiri

Ultima actualizare:

    Un cuplu a fost filmat cu o dronă în timp ce făcea sex în turnul bisericiiFoto Daily Mail
Un cuplu a fost filmat cu o dronă în timp ce făcea sex în turnul bisericiiFoto Daily Mail

O vacanță în doi, alături de partenerul sau partenera de viață, momente de neuitat...ce poate fi mai frumos de-atât? Ei bine, o partidă de sex pasional în turnul unei mănăstiri. Acest lucru cu siguranță nu va fi uitat nici de cei doi amorezi, nici de cei care i-au văzut.

Un turist a vrut să realizeze un material video cât mai reușit cu mănăstirea privită din aer, astfel că a filmat cu o dronă, după cum relatează DailyMail.co.uk. La un moment dat, pe cameră a observat un bărbat și o femeie care îbntrețineau relații intime în turnul format din coloane, fiind astfel foarte ușor de observat.  

Imaginile au fost surprinse în clopotnița Mănăstirii Borisogleb, din Federația Rusă. Cei doi nu păreau deloc deranjați de drona care zbura deasupra lor. La un moment dat, un al treilea turist își face apariția în turn, iar atunci, bărbatul și femeia încearcă să se ascundă cumva și să-și acopere părțile intime.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg