Sexul anal nu este pentru oricine. 3 motive pentru care femeile îl refuză


    Motivele pentru care reprezentantele sexului frumos refuză să fac sex anal sunt multefoto: 123RF
Motivele pentru care reprezentantele sexului frumos refuză să fac sex anal sunt multefoto: 123RF

Sunt sigură că vreţi să ştiţi de ce refuză femeile sexul anal? Din punctul lor de vedere există o mulțime de motive pentru a nu accepta o astfel de experiență.

În timp ce multe cupluri se bucură de plăcerea pe care o oferă sexul anal, ea rămâne totuşi, o opţiune improbabilă pentru reprezentantele sexului frumos. Click! îți spune care sunt cele mai frecvente motive pentru care femeile refuză sexul anal atunci când partenerul de cuplu le face o astfel de propunere.

Durerea este cea care le determină

Motivele pentru care reprezentantele sexului frumos refuză să fac sex anal sunt multe. În primul rând, durerea este cea care le determină să evite o astfel de experiență. Lipsa lubrifierii, a excitării corespunzătoare și o stare de nervozitate sunt factori care fac ca sexul anal să fie dureros.

De teama problemelor de sănătate

Cele mai multe femei sunt reticente în fața ideii de a face sex anal. Din punctul lor de vedere, unul dintre cele mai mari motive pentru a refuza sexul anal este că predispune la unele probleme de sănătate. Într-adevăr, practicat în mod frecvent, fără lubrifiant sau fără o pregătire în prealabil, care să ajute la dilatarea mușchilor sfincterului anal, se poate întâmpla ca țesuturile să își piardă din elasticitate sau să fie lezate. Însă toate aceste probleme pot fi evitate dacă se respectă niște reguli de bază. Bărbatul trebuie să-și trateze partenera cu foarte multă delicatețe, să folosească lubrifiant, astfel încât această experiență să fie una plăcută și satisfăcătoare pentru ambii parteneri.

Penisul partenerului este prea mare

Dimensiunea penisului poate fi unul dintre cele mai mari motive pentru a refuza sexul anal. Unele femei consideră că organul genital al bărbatului este prea mare pentru un orificiu atât de mic, cum este anusul. Din acest motiv, ele refuză și nu concep să facă vreodată sex anal.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Hagi, Getty jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg