Sexul: cea mai mare problemă a cuplurilor

Ultima actualizare:

    Din păcate, sexul reprezintă o cauză obișnuită a problemelor dintre parteneri, mai ales în primii ani a unei relațiifoto: 123RF
Din păcate, sexul reprezintă o cauză obișnuită a problemelor dintre parteneri, mai ales în primii ani a unei relațiifoto: 123RF

Din păcate, sexul reprezintă o cauză obișnuită a problemelor dintre parteneri, mai ales în primii ani a unei relații. Dacă nu vă înțelegeți în privința unui anumit lucru legat de sex, s-ar putea ca acea problemă să fie destul de ușor de rezolvat.

Totuși, dacă vă certați din orice legat de sex, probabil că nu sunteți compatibili din punct de vedere sexual. Cel puțin, nu în acest moment, dar oamenii se schimbă cu timpul.

„Comunicarea reprezintă prima etapă a „tratamentului”. Discuțiile în contradictoriu sunt o formă de comunicare, dar nu una foarte eficientă. Când sunteți amândoi calmi, stabiliți poziția fiecăruia. Nu îl atacați direct pe celălalt și nu îl criticați. Celălalt nu va face decât să se apere, să aibă resentimente și va deveni mai puțin deschis. Ține cont și de punctul de vedere al partenerului”, a spus Paul Jenner în cartea sa „Sex ca la carte”.

Mai întâi, scoate-ți din cap noțiunea că dacă faci ceva pentru a-ți satisface partenerul, acest lucru îți va diminua ție rolul. Dacă nu ești foarte mulțumită de ceva anume, dar nu ai obiecții puternice față de acel ceva, atunci de ce să nu încerci să accepți lucrul acela? Dacă soțului tău îi place să te vadă cu jartiere(dar ție nu-ți place deloc), sau soției tale îi place să-i faci masaj zece minute(dar ție nu-ți place), atunci fă-o pentru ea sau el. Asta se numește dragoste. Atunci când unul dintre voi începe să lase la o parte mândria, celălalt va face și el același lucru.

Există și o altă categorie de aspecte despre care tu și partenerul tău puteți avea opinii foarte diferite, astfel încât unul dintre voi nici măcar nu este dispus să le discute. Sexul anal reprezintă deseori o astfel de problemă. Dacă aveți o viață sexuală senzațională, cu excepția unui singur element, atunci renunțați la el. Dacă, de exemplu, vrei ca partenera ta să încerce sexul anal sau felația cu ejaculare, iar ea urăște acest lucru, nu insista. Există atâtea și atâtea tehnici de care vă puteți bucura împreună, încât nu merită să stricați totul din cauza unuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
mircea cel batran facebook   Copy jpg
1 cada de baie jpg jpeg
FotoJet (32) jpg
4 maria macsim nicoara jpg jpeg
FotoJet (30) jpg
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net