Sexul: cea mai mare problemă a cuplurilor


    Din păcate, sexul reprezintă o cauză obișnuită a problemelor dintre parteneri, mai ales în primii ani a unei relațiifoto: 123RF
Din păcate, sexul reprezintă o cauză obișnuită a problemelor dintre parteneri, mai ales în primii ani a unei relațiifoto: 123RF

Din păcate, sexul reprezintă o cauză obișnuită a problemelor dintre parteneri, mai ales în primii ani a unei relații. Dacă nu vă înțelegeți în privința unui anumit lucru legat de sex, s-ar putea ca acea problemă să fie destul de ușor de rezolvat.

Totuși, dacă vă certați din orice legat de sex, probabil că nu sunteți compatibili din punct de vedere sexual. Cel puțin, nu în acest moment, dar oamenii se schimbă cu timpul.

„Comunicarea reprezintă prima etapă a „tratamentului”. Discuțiile în contradictoriu sunt o formă de comunicare, dar nu una foarte eficientă. Când sunteți amândoi calmi, stabiliți poziția fiecăruia. Nu îl atacați direct pe celălalt și nu îl criticați. Celălalt nu va face decât să se apere, să aibă resentimente și va deveni mai puțin deschis. Ține cont și de punctul de vedere al partenerului”, a spus Paul Jenner în cartea sa „Sex ca la carte”.

Mai întâi, scoate-ți din cap noțiunea că dacă faci ceva pentru a-ți satisface partenerul, acest lucru îți va diminua ție rolul. Dacă nu ești foarte mulțumită de ceva anume, dar nu ai obiecții puternice față de acel ceva, atunci de ce să nu încerci să accepți lucrul acela? Dacă soțului tău îi place să te vadă cu jartiere(dar ție nu-ți place deloc), sau soției tale îi place să-i faci masaj zece minute(dar ție nu-ți place), atunci fă-o pentru ea sau el. Asta se numește dragoste. Atunci când unul dintre voi începe să lase la o parte mândria, celălalt va face și el același lucru.

Există și o altă categorie de aspecte despre care tu și partenerul tău puteți avea opinii foarte diferite, astfel încât unul dintre voi nici măcar nu este dispus să le discute. Sexul anal reprezintă deseori o astfel de problemă. Dacă aveți o viață sexuală senzațională, cu excepția unui singur element, atunci renunțați la el. Dacă, de exemplu, vrei ca partenera ta să încerce sexul anal sau felația cu ejaculare, iar ea urăște acest lucru, nu insista. Există atâtea și atâtea tehnici de care vă puteți bucura împreună, încât nu merită să stricați totul din cauza unuia.

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg