Sexul cu un prieten bun: Avantaje şi dezavantaje

Ultima actualizare:

    Sexul cu un prieten bun poate avea avantaje şi dezavantajeFoto: Click
Sexul cu un prieten bun poate avea avantaje şi dezavantajeFoto: Click

Sexul cu un prieten bun poate strica relaţia de amiciţie? Este o întrebare pe care şi-o pun foarte multe persoane. Din păcate, nu întotdeauna relaţia de prietenie dintre o femeie şi un bărbat rezistă, dacă cei doi sunt implicaţi şi sexual.

Iată ce avantaje şi dezavantaje are sexul cu un prieten bun

Să te îndrăgosteşti. Există toate şansele ca sexul cu un prieten bun şă-ţi dezvolte şi un sentiment de iubire şi nu doar de prietenie. Iar după o asemenea experienţă să constataţi că, de fapt, amândoi sunteţi îndrăgostiţi foarte tare unul de celălalt şi să doriţi să vă oficializaţi relaţia. Sentimentele de prietenie se pot schimba foarte uşor în sentimente de iubire, mai ales după o noapte de sex pasională.

Este mai accesibil. Sunteţi conştienţi că puteţi fi doar doi prieteni buni care, din când în când, mai fac şi sex. Vă cunoaşteţi deja de foarte mult timp, vă petreceţi marea majoritate a timpului împreună, hormonii nu vă dau pace şi nici unul dintre voi nu este implicat într-o relaţie serioasă. Fără angajamente şi implicare emoţională, sexul cu un prieten bun poate fi de bun augur.

Creşte încrederea în forţele proprii. Când te simţi bine şi încrezătoare în forţele proprii şi mai ales în preajma unui prieten bun, ai curaj să-i dai de înţeles că vrei şi o relaţie intimă cu el. Şi de obicei, cu cât mai lipsită de inhibiţii eşti, cu atât mai bun va fi sexul şi vei deveni din ce în ce mai încrezătoare în dormitor.

Sexul cu un prieten bun: Dezavantaje

Poate fi nesatisfăcător. Înainte de a face sex cu un prieten bun trebuie să te gândeşti de două ori înainte. Există posibilitatea să constaţi că din punct de vedere sexual nu-ţi place şi nu eşti satisfăcută. În această situaţie prietenia se poate strica fiindcă nu vei mai putea să-l priveşti în ochi niciodată la fel ca până în acel moment. Îţi vei aminti doar cât de ruşinoasă a fost experienţa şi cât de repede îţi doreai să scapi de el.

Sexul poate strica prietenia. Sexul cu un prieten bun poate strica prietenia pe care, poate, aţi construit-o în ani de zile. În primul rând sexul înseamnă intimitate, însă este o altfel de apropiere decât cea dintre doi prieteni, chiar şi în situaţia în care sunteţi confidenţi şi vă povestiţi absolut tot ce se întâmplă în vieţile voastre private. După o partidă de sex cu un prieten bun constaţi că ştiţi mult prea mult unul despre celălalt, lucruri care în mod normal nu erau interesante. De exemplu, cum arată dezbrăcat, mărimea organului genital sau cum face sex şi să nu fie pe placul tău.

Creează confuzie. Sexul cu un prieten bun nu prea este recomandat fiindcă creează confuzie şi de asemenea te face mai vulnerabilă. Sunt toate şansele ca prietenul bun cu care vrei să faci sex să-şi dorească la un moment dat mai mult, iar această atitudine să rupă definitiv relaţia de prietenie.

Sexul cu un prieten bun: Ce spun specialiştii?

Psihologii şi psihoterapeuţii susţin că sexul cu un prieten bun nu este benefic fiindcă pe termen lung, veţi fi nefericiţi şi frustraţi. Atunci când o femeie este şi intimă cu un prieten, sentimentele se schimbă irevocabil. Indiferent de cât de deschişi suntem către astfel de relaţii, trebuie să conştientizăm că sexul schimbă totul.

image
image
image
image
image
image
elon musk colaj gettypixabay jpg
corp uman freepik jpg
bani jpg
portofel cu bani pixabay jpg
Litoral
ploaie jpg