Sexul ne influenţează sănătatea în moduri la care nici nu ne gandim. 6 beneficii surprinzătoare


    În afara plăcerii fizice, partidele de sex frecvente au nişte beneficii incredibile asupra sănătăţiifoto:123RF
În afara plăcerii fizice, partidele de sex frecvente au nişte beneficii incredibile asupra sănătăţiifoto:123RF

Întreţinerea relaţiilor intime cu regularitate are un impact deosebit asupra noastră, stimulează activitatea mentală şi prelungeşte viaţa. Din acest motiv, sexul trebuie încurajat şi recomandat.

O partidă de sex influenţează organismul în atât de multe feluri, încât specialiştii nu îl recomandă doar pentru plăcere, ci chiar din motive medicale. Iată care sunt beneficiile surprinzătoare ale sexului.

Prelungeşte viaţa

Experţii susţin că sexul prelungeşte viaţa dacă este făcut în mod regulat. Beneficiile unei partide de sex sunt diverse. De exemplu, dacă faceţi dragoste de câteva ori pe săptămână şansele să faceţi infarct sunt foarte mici.

Sexul este considerat cel mai bun antidepresiv

În afara plăcerii fizice, partidele de sex frecvente au nişte beneficii incredibile asupra sănătăţii. Sexul îţi dă o stare de bine, te relaxează şi este considerat cel mai bun antidepresiv. O viaţă sexuală regulată reprezintă cea mai eficientă modalitate în lupta cu anxietatea şi depresia datorită hormonilor eliberaţi în timpul sexului, dar şi după orgasm.

Face pielea  mai elastică

Sexul făcut în mod frecvent aduce foarte multe beneficii pielii. După cum se ştie, în timpul partidelor de sex este stimulată producerea de colagen ceea ce face ca pielea să fie mult mai strălucitoare, suplă şi elastică. Inclusiv transpiraţia din timpul sexului curăţă porii mult mai bine decât orice produs cosmetic.

Întinereşte

Specialiştii au ajuns la concluzia că cei care au o viaţă sexuală regulată arată mult mai tineri deorece sexul stimulează producerea de colagen care împiedică formarea ridurilor. Avantajele unei partide de amor sunt multe şi potrivit unor studii, sexul făcut de cel puţin patru ori pe săptămână te întinereşte cu aproape 12 ani. Iar cuplurile care fac sex de 2 sau 3 ori pe săptămână arată mai tinere cu 7 ani decât cele care nu prea au activitate sexuală.

Arde caloriile

Pentru cele mai multe cupluri sexul este cel mai plăcut mod de a arde caloriile, mai ales dacă au avut parte înainte de o cină copioasă. Aşa că, nu mai fiţi stresate în momentul în care exageraţi puţin cu mâncarea, e nevoie doar de o partidă de sex cu partenerul, iar caloriile acumulate vor dispărea ca printr-o minune.

Ne face mai fericiţi

Se spune despre sex că este pe primul loc în topul activităţilor care îi face fericiţi pe oameni. După o partidă de amor, o femeie se va simţi frumoasă, dorită, îndrăgostită şi apreciată. Acest lucru este valabil şi în cazul bărbaţilor, după un act sexual satisfăcător se vor simţii mai încrezători în forţele proprii.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub morris png
cub isabela onoriu png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg