Sexul poate fi influenţat de alimentaţie?

12 mai 2018
simeon stalpnicul png
Răspunsul sexual poate fi afectat de reziduurile pesticide din mâncare, deci mănâncă cât mai organic cu putinţăfoto: 123RF

Cei mai mul┼úi doctori cred c─â trei sferturi din problemele de s─ân─âtate se datoreaz─â unei alimenta┼úii gre┼čite. Practic, ei spun c─â po┼úi s─â m├ón├ónci s─ân─âtos sau nes─ân─âtos. ┼×i acest lucru este cu siguran┼ú─â adev─ârat ├«n privin┼úa sexului.

ÔÇťSexul are nevoie de o gam─â foarte larg─â de substan┼úe chimice ┼či de r─âspunsuri ale corpului. Cu at├ótea feluri variate de m├óncare pe care le ofer─â supermarketurile, ai crede c─â este imposibil s─â nu consumi vitamine ┼či minerale ├«n abunden┼ú─â. Nu e adev─ârat. Dieta modern─â a eliminat aproape de tot nutrien┼úii vitaliÔÇŁ, explic─â Paul Jenner ├«n cartea sa ÔÇ×Sex ca la carteÔÇŁ.

R─âspunsul sexual poate fi afectat ┼či de reziduurile pesticide din m├óncare, deci m─ân├ónc─â c├ót mai organic cu putin┼ú─â. Este o cerin┼ú─â de baz─â ca s├óngele s─â poat─â ajunge ├«n zona genital─â prin toate acele mici vase de s├ónge, at├ót la femei c├ót ┼či la b─ârba┼úi. Totu┼či, o diet─â bogat─â ├«n gr─âsimi saturate duce peste ani la depozitarea unui strat de lipide ┼či colesterol ├«n vasele de s├ónge. ├Än afar─â de al┼úi factori, acest lucru face ca ┼úesutul erectile s─â nu mai poat─â men┼úine erec┼úia.

De fapt, problemele circulatorii sau vasculare reprezintă cea mai comună cauză fizică a disfuncţiei erectile. Fluxul sângelui în penis este afectat, ceea ce duce la o scădere în acea zonă a tensiunii arteriale a sângelui.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg