Sfaturi care fac relaţiile la distanţă mai uşor de menţinut

simeon stalpnicul png
Înainte de a vă aventura într-o astfel de relaţie ambii trebuie să fiţi de acord cu anumite reguli stabilite dinainte foto: 123RF

Relaţiile la distanţă sunt cunoscute ca fiind dificile. Pe de altă parte, foarte multe cupluri recunosc că acest tip de relaţie este tocmai ce le trebuie pentru a valorifica mai mult timpul petrecut împreună şi pentru a aprecia sincer persoana lângă care trăiesc.

Înainte de a vă aventura într-o astfel de relaţie ambii trebuie să fiţi de acord cu anumite reguli stabilite dinainte şi să ştiţi foarte sigur ce aşteptări aveţi de la povestea voastră de dragoste pentru ca aceasta să reziste distanţei.

Depinde de timpul pe care îl aveţi de când sunteţi împreună, dacă este vorba despre o lună sau cinci ani de relaţie, aşteptările voastre şi modul în care gestionaţi separarea vor fi diferite. Astfel încât trebuie să stabiliţi împreună dacă vă puteţi întâlni şi cu alte persoane sau sunteţi doar unul pentru celălalt, cât timp va dura separarea, cât de des vă veţi vizita şi cât de mult veţi vorbi la telefon sau prin intermediul reţelelor de socializare. În acest fel veţi şti exact la ce să vă aşteptaţi şi nu veţi fi dezamăgiţi dacă într-un final lucrurile nu vor merge.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
FotoJet (1) jpg
andrew tate 1 PNG
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
FotoJet (2) jpg
Reynolds si sotia lui jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg
TikTok oameni ilustratie retea sociala smartphone FOTO Shutterstock
bani banca bancnote jpeg