Sfaturi sexuale pentru virgini


    Sunt câteva sfaturi pentru virgini de care trebuie să ţineţi când sunteţi în intimitatefoto: 123RF
Sunt câteva sfaturi pentru virgini de care trebuie să ţineţi când sunteţi în intimitatefoto: 123RF

Începerea vieţii sexuale este un aspect foarte important atât pentru fete, cât şi pentru băieţi. Trebuie să fiţi conştienţi că este un prim pas în maturizarea voastră şi cel mai important este să vă asumaţi acest moment. Găsiţi în articol câteva sfaturi sexuale pentru virgini de care aceştia ar trebui să ţină cont.

De cele mai multe ori, tinerii au foarte mari aşteptări de la primul contact sexual. De exemplu, fetele vor să obţină orgasmul de la prima experienţă sexuală, ceea ce nu se prea întâmplă în foarte multe situaţii. De asemenea, băieţii vor să fie adevăraţi „armăsari”, dar din cauza emoţiei vor ejacula mai repede sau nu vor avea erecţie. Iată câteva sfaturi sexuale pentru virgini care vă vor fi de folos.

Puneţi preţ pe preludiu. Scopul preludiului este acela de a vă excita şi de a vă pregătii pentru actul sexual. Se face cu foarte multă răbdare, calm, pas cu pas şi cu multă tandreţe.

Nu vă îngrijoraţi dacă nu aveţi orgasm. Cele mai multe fete rămân puţin dezamăgite după primul contact sexual. Spun că nu a fost atât de plăcut precum se aşteptau şi nu au reuşit să ajungă nici la orgasm. Trebuie să conştientizaţi că plăcerea sexuală vine odată cu experienţa şi pe măsură ce vă cunoaşteţi corpul mai bine. Acesta poate fi considerat unul dintre cele mai bune sfaturi sexuale pentru virgini.

Contracepţia este foarte importantă, încă de la primul contact sexual pentru a evita o sarcină nedorită. Trebuie să aflaţi care sunt metodele contraceptive, modul de acţiune a fiecăruia şi cât de eficiente sunt. Unul dintre cele mai bune sfaturi sexuale pentru virgini este că orice măsură de protecţie, trebuie aleasă împreună cu medical ginecolog.

Sfaturi sexuale pentru virgini: Pentru băieţi

Ţineţi cont de importanţa momentului. Pentru orice băiat, pierderea virginităţii este un moment special care poate avea efecte pe termen lung asupra vieţii sexuale. Dacă eşti pregătit pentru un asemenea moment, să scapi de virginitate, este important să-ţi asumi acest lucru şi să tratezi evenimentul cu foarte multă responsabilitate. Acesta este considerat unul dintre cele mai bune sfaturi sexuale pentru virgini.

Protejaţi-vă. Unul dintre cele mai importante sfaturi sexuale pentru virgini ale legătură cu protecţia din timpul actului sexual. Este obligatorie chiar şi atunci când faci sex prima dată, deoarece poţi contacta o boală cu transmitere sexuală chiar dacă eşti la prima experienţă sexuală.

Nu vă intimidaţi. Foarte mulţi virgini dau senzaţia că sunt stăpâni pe situaţie la prima lor experienţă sexuală, dar adevărul este că simt o presiune mare pentru a nu dezamăgi. Sfaturi sexuale pentru virgini sunt multe, dar unul dintre cele mai importante este că trebuie să aveţi încredere în propria persoană şi să nu vă intimidaţi. Erecţia poate avea de suferit, iar prima experienţă sexuală se poate transforma în ceva de care nu a-ţi vrea să vă aduceţi aminte.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg