Și-a dezgropat iubita, la o zi după înmormântare! A auzit-o țipând în cavou

Ultima actualizare:

    Familia adolescentei crede că aceasta a fost îngropată de vieFoto: captură video Youtube
Familia adolescentei crede că aceasta a fost îngropată de vieFoto: captură video Youtube

O tânără de 16 ani, care era însărcinată, a suferit un atac de cord și și-a pierdut viața. La o zi după ce au îngropat-o, iubitului ei i s-a părut că o aude țipând în mormânt. Gândindu-se că fata ar putea fi încă vie, rudele ei au au spart cavoul, sperând că o vor vedea în viață.

Scenele incredibile au fost surprinse în Honduras, din America Centrală. Familia lui Neysi Perez a crezut că tânăra a fost îngropată de vie, după ce iubitul ei ar fi auzit zgomote ciudat venind din interiorul cavoului. Rudele ei au decis să spargă cavoul, în plină zi, în speranța că adolescenta era vie, relatează tabloidul britanci Mirror

Sora lui Neysi, Glady Gutierrez, a mărturisit că fata nu era rece: „Nu mirosea a cadavru, avea o temperatură normală a corpului. Din gura ei a ieșit apă cu sânge”.

Întreaga scenă a fost filmată

Tânăra a fost dusă la spital, dar doctorii nu au putut să o readucă la viață. Medicii susțin că țipetele ar fi fost doar în capul iubitului ei, însă nu-și explică de ce fata avea zgârieturi pe mâni. De asemenea, geamul din interiorul sicriului fusese spart, fapt pentru care familia ei crede că Neysi a încercat să se salveze. Presa locală susține că adolescenta ar fi suferit un atac cataplexic - o formă severă a atacurilor de panică, ce duce la paralizie și stoparea temporară a bătăilor inimii, dar ipoteza nu a fost confirmată de medici. Neysi Perez a fost înmormântată, din nou, în cavoul din care a fost scoasă, însă familia ei nu își poate găsi liniștea după cele întâmplate.

image
image
image
image
image
image
pedro moura pinheiro i webp
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png