Și-a închis fiul în beci timp de 20 de ani dintr-un motiv incredibil

Ultima actualizare:

    Armando de Andrade a fost găsit închis în subsolul casei tatălui săufoto: Metro
Armando de Andrade a fost găsit închis în subsolul casei tatălui săufoto: Metro

Un bărbat extrem de slab, cu părul și unghiile crescute excesiv a fost găsit în subsolul casei tatălui său, de către autorități.

Acesta a fost descoperit din greșeală, în timp ce polițiștii percheziționau mai multe case cu scopul de a-i găsi pe membrii unei bande organziate de traficanți de droguri, potrivit Metro.

Autoritățile braziliene cred că bărbatul a stat în camera fără ferestre din districtul Guarulhos din Sao Paolo, legat de pat, timp de 20 de ani. Potrivit martorilor citați de Metro, Armando de Andrade a fost găsit cu unghiile de la mâini și picioare crescute excesiv și cu o barbă care îi crescuse până la genunchi. Vecinii credeau că acesta s-a mutat din casa respectivă pe când avea 16 ani.

„S-a ridicat, foarte slăbit, și nu a spus niciun cuvânt. L-am scos afară și tot nu a zis nimic. Nu știam dacă este speriat sau drogat. Nu a putut să dezvăluie ofițerilor de poliție identitatea lui. Am cerut ajutoare și a fost dus direct la spital. E greu de crezut că era în locul acela de 20 de ani. Este un loc foarte neigienic, nu ar fi supraviețuit. Nu este lumină deloc”, a declarat șeful poliției locale, Celso Marchiori.

Totuși, vecinii își amintesc că Armando era un băiat normal de 16 ani, căruia îi plăcea să se dea cu skateboard-ul și să cânte la chitară, când a dispărut dintr-o dată. Se pare că familia lui susținea că s-a mutat într-o altă parte a Braziliei și că lucrurile mergeau bine.

Vecinii spun că tatăl l-a pedepsit pentru că a băut alcool

Un vecin, Aparecido Rocha Brasil, susține că este posibil ca tatăl bărbatului și mama sa vitregă să-l fi închis în camera de la subsol, după ce el a început să bea alcool, adolescent fiind. Ederson Silva, un prieten din copilărie al lui Armando a declarat că părinții acestuia spuneau mereu că el s-a mutat în partea de nord-est a țării, că este bine, că și-a găsit un loc de muncă și că își întemeiază o familie acolo.

Totuși, tatăl lui Armando, Amancio de Andrade, a negat acuzațiile, susținând că fiul lui a plecat de acasă pe când avea 18 ani și că s-ar fi întors săptămâna trecută și l-ar fi rugat să îl închidă în camera de la subsol ca să-l ajute să scape de dependența de droguri.

„Este adult. Nu a păstrat niciodată legătura cu noi. Apoi, săptămâna trecută am deschis ușa și era acolo. I-am dat mâncare și l-am lăsat să stea în camera de la subsol. M-a rugat să încui ușa ca să nu poată ieși”,  a declarat tatăl lui.

Deocamdată, autoritățile nu știu cu siguranță care este adevăratul motiv pentru care bărbatul a fost găsit închis în subsosul casei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
fotbal jpg
ana aslan captura video png
condimente png
venetia shutterstock 245507692 jpg
tyffany santos londra profimedia jpg
ioana cea nebuna captura video jpg
kevin cel mai inalt caine guinness world records jpg
vreme plaja vara pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net