Şi-a vândut virginitatea cu 1,5 milioane $

Ultima actualizare:

    Jasmin abia  aşteaptă partida  de sex care va  avea loc în aprilie
Jasmin abia aşteaptă partida de sex care va avea loc în aprilie

A preferat bani în locul iubirii! O studentă din Londra, care preferă să se recomande numai cu prenumele Jasmin, şi-a scos la licitaţie virginitatea. Banii obţinuţi îi va folosi pentru a-şi deschide o afacere.

Studenta Jasmin, de 26 de ani, şi-a scos la licitaţie virginitatea la sfârşitul anului trecut prin intermediul unei firme de escorte din Dortmund, Germania. Recent, ea a acceptat oferta finală de 1,5 milioane de dolari (circa 5,6 milioane de lei) de la un actor de la Hollywood. Jasmin nu vrea să dezvăluie numele starului care locuieşte în Los Angeles. A spus doar că acesta s-a “bătut”  cu un om de afaceri din München şi cu un fotbalist de la Manchester United, din Londra, pentru fecioria ei.Partida de sex cu câştigătorul va avea loc în luna aprilie, într-un hotel din Germania. Studenta a mărturisit că a fost la cină cu toţi cei trei bărbaţi care au licitat pentru ea. “A fost o experienţă uimitoare. Părinţii m-au susţinut încă de la început. De ce să-mi fi pierdut virginitatea cu un bărbat pe care îl iubeam de care apoi puteam să mă despart. Cel puţin, aşa mă aleg cu nişte bani frumoşi”, a mărturisit Jasmin.Culmea este că, în mod straniu, ea era de dinainte o mare fană a actorului care a câştigat licitaţia. “Sunt foarte emoţionată ca fană, mai mult decât de faptul că îmi pierd virginitatea”, a ţinut să spună tânăra care nu şi-a imaginat că va obţine atât de mulţi bani pentru virginitatea ei.  Jasmin are înălţimea de 1,76 metri şi cântăreşte 52 de kilograme.

Şi românca Alexandra a făcut la fel

Românca Alexandra Kefren, de 19 ani, şi-a scos şi ea virginitatea la licitaţie în 2017. Un om de afaceri din Hong Kong a oferit suma uriaşă de 2.8 milioane de dolari (circa 10,5 milioane de lei) pentru fecioria ei. Mai mult de 300 de bărbaţi s-au oferit să fie primii în viaţa româncei, care a devenit vedetă în Marea Britanie după anunţul licitaţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net