Și-au făcut nunta cu 20 de kg de carne adunată de pe șosele

image
Mirii au oferit nuntaşilor 20 de kilograme de mortăciuni de pe marginea drumuluiFoto: Shutterstock

Doi britanici şi-au făcut nunta cu 20 de kg de carne adunată de pe șosele. Cuplul a făcut economie servindu-le invitaților mortăciuni de la marginea drumului.

Un bărbat şi o femeie din Marea Britanie şi-au făcut nunta cu 20 de kg de carne adunată de pe șosele. În vara trecută, în presa britanică a apărut un anunţ ciudat plătit de acest cuplu care căuta un bucătar care să pregătească masa pentru nunta sa numai din animale omorâte pe şosele. Bucătarului i se ofereau drept plată 5.000 de lire sterline. Reclama neobişnuită menţiona că cei doi miri aveau deja procurate 20 de kilograme de carne de animale tăiate de maşini, inclusiv o veveriţă, un fazan, un iepure, o potârniche şi o căprioară. Ei căutau neapărat un bucătar specializat în prepararea mâncărurilor din carne de animale sălbatice.

Mănâncă mortăciunile de pe şosele

De trei ani mănâncă doar animale tăiate de maşini

Candidatul ideal pentru postul de bucătar trebuia să fie capabil să jupoaie animalele, să ştie să le taie şi să le prepare astfel încât nuntaşii să nu ştie că mănâncă numai victime ale accidentelor de circulaţie. La masă au avut 30 de oaspeţi pentru care au ajuns cele circa 20 de kilograme de carne procurate. În încercarea de a explica strania alegere a cărnii pentru nuntă, cuplul a spus că mănâncă numai animale tăiate de maşini de trei ani. Asta ca să reducă risipa de alimente şi pentru că nu vor să renunţe la principiile lor nici în cazul ospăţului pentru nuntă. Consumul animalelor tăiate de maşini pe şosele este perfect legal în Marea Britanie. Însă hrănirea a zeci de oaspeţi cu aşa ceva ridică probleme de etică şi de siguranţa consumului, din cauza riscului de îmbolnăviri. Doi britanici şi-au făcut nunta cu 20 de kg de carne adunată de pe șosele

corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
traian basescu 0 jpeg
Interlopul Stănel Corbu FOTO Facebook/arhiva personală
Robert Habeck FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina