Simplitatea vieții sănătoase

Ultima actualizare:

Vine un moment când realizăm care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru noi. Știm că succesul profesional este important, dar cum rămâne cu trăitul sănătos, pentru noi și pentru cei dragi?

Din fericire, nu este nevoie să fii nutriționist ca să mănânci sănătos. Sau sportiv de performanță pentru a face mișcare. Sau să ai licență de antrenor pentru a-i încuraja pe cei dragi ție să te urmeze.

Când vine vorba de mișcare, tot ce trebuie să facieste să renunțila diversele scuze mici, la care cu toții apelăm fără să ne dăm seama, pentru a nu face sport. Cum ar fi faptul că echipamentul tău preferat poate nu este curățat. Poate crezi că nu ai timp să îți speli hainele după sală și să te și odihnești pentru o nouă zi la birou.Sau hainele celor mici pentru fotbal sunt murdare, nu aitimp suficient să le speli. Pentru toate acestea, Beko vine cu un răspuns simplu și eficient, care valorifică tehnologia modernă.

AquaTech™, noua inovație Beko pentru mașini de spălat, înjumătățește timpul de spălare și oferă îngrijire dublă țesăturilor*. Mai întâi, AquaTech™ premixează detergentul cu apă, apoi pulverizează lichidul direct pe țesătura textilelor. Curățarea delicată și în profunzime este asigurată de echilibrul pe care  AquaTech™ îl folosește între numărul redus de rotații ale tamburului mașinii de spălat și puterea apei.

Fără să facă niciun fel de compromis în ceea ce privește calitatea, tehnologia sau designul, toate inovațiile Beko sunt proiectate să îți aducă un plus de confort și de calitate în viața de zi cu zi, al cărei ritm este în continuă schimbare. Programele mașinilor de spălat rufe Beko AquaTech® sunt mai inteligente și mai scurte, adaptate nevoilor tale și, mai mult, contribuie la ocrotirea mediului înconjurător prin reducerea consumului de apă și de energie.

Ai un partener de încredere pe termen lung în ambiția de a trăi sănătos.Mașinile de spălat Beko dispun de 5 ani garanție produs și 10 ani garanție pentru Motorul ProSmart Inverter**.

Cu Beko AquaTech™, scuzele dispar, iar tu ai toate condițiile să trăiești sănătos alături de cei dragi ție. Află mai multe detalii pe www.beko.ro/aquatech/.

*Aprobat de laboratoare independente.Schimbările de durată a ciclurilor de spălare și nivelul de protecție a țesăturilor variază în funcție de programul selectat.

**De la data achiziției, cucondiția înregistrării produsului întermen de 30 zile, la *9010 saupe beko.ro/extragarantie. Campanie valabilă în perioada 1 februarie 2020 – 31 ianuarie 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
MAE
Mongolia FOTO Shutterstock
Poiana cu narcise din Pasul Vâlcan. Foto: Lucian Ignat
ionut ivana jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
MIRCEA BRAVO jpg
lac cutremur1 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net