Simţi că viaţa sexuală nu mai e ca la începutul relaţie? Iată ce trebuie să faci


    Dacă simţi că viaţa sexuală nu mai e ca la început, iar partidele de amor se împuţinează de la o săptămână la alta, a venit timpul să te ocupi serios de acestă problemăfoto:123RF
Dacă simţi că viaţa sexuală nu mai e ca la început, iar partidele de amor se împuţinează de la o săptămână la alta, a venit timpul să te ocupi serios de acestă problemăfoto:123RF

Viaţa sexuală, deși se spune că nu este partea cea mai importantă a unei relații, o face mult mai solidă. Legătura amoroasă dintre parteneri conduce la familiaritate și confort ridicate în cuplu. Cu cât partenerii sunt mai mulțumiți și satisfăcuți de relațiile lor sexuale, cu atât este mai mare șansa ca cei doi să rămână împreună pentru foarte mult timp.

Dacă simţi că viaţa sexuală nu mai e ca la început, iar partidele de amor se împuţinează de la o săptămână la alta, a venit timpul să te ocupi serios de acestă problemă. Este greu de înţeles cum înainte de a începe relaţia cu partenerul, viaţa intimă era foarte intensă, iar acum aspectul sexual a căzut pe locul al doilea.

De aceea, cea mai bună abordare ţine de felul în care îl privim pe cel de lângă noi. iar iubitul tău ar trebui să fie persoana alături de care ai ales să îţi petreci restul vieţii. Tot el este cel de care trebuie să te îndrăgosteşti în fiecare zi mult mai mult. Acordă atenţie deosebită felului în care arăţi, îngrijeşte-te şi cumpără-ţi ori de câte ori ai ocazia lucruri noi şi astfel îţi vei surprinde permanent iubitul, iar căsnicia voastră va fi fără cusur. Nu uita că romantismul joacă şi el un rol foarte important atunci când vorbim despre sudarea legăturii sentimentale care vă uneşte.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg