Slujba de vis: te plătesc cu 3.000$ să bei bere 4 luni


    O firmă americană îşi trimite angajatul să tragă la măsea în peste 1.200 de restaurante
O firmă americană îşi trimite angajatul să tragă la măsea în peste 1.200 de restaurante

Când o să vedem asta şi în România? O companie turistică americană cu sediul în California caută până la 26 martie un bărbat care să aibă peste 21 de ani. Îl plătesc regeşte cu 3.000 de dolari pe lună ca să... bea bere oriunde are chef pe teritoriul SUA.

Ideea de a angaja un tânăr aventurier care să ştie să aprecieze o băutură preparată pe bază de hamei a apărut la finele lunii februarie. Cei 50 de angajaţi de la site-ul de turism gastronomic World of Beer au lansat o ofertă de nerefuzat. Cine nu visează la vară o vacanţă de vis în care să se distreze la terase, pe plajă sau în cluburi cu o bere în mână? Iar dacă mai eşti şi plătit pentru asta, este clar: trebuie să te ciupeşti pentru a-ţi da seama că nu visezi. 

Un tânăr american va afla la finele acestei luni dacă va petrece o vară magică. Peste 8.000 de oameni de ambele sexe, din toate statele americane, şi-au trimis CV-urile pe site-ul Wob.com sperând că vor fi selectaţi. Şi asta pentru că nu le trebuie studii superioare, nu trebuie să asculte de şefi plictisitori şi capricioşi şi nu trebuie să stea la birou. Primesc, timp de 4 luni, 3.000 de dolari (12.000 de lei) pentru a petrece din zori şi până în seară.

Ce trebuie să facă? Simplu: să dea note celor peste 1.200 de locaţii pe care trebuie să le viziteze, să bea peste 550 de sortimente de bere, să deguste pe îndelete diferitele preparate culinare din meniu şi să-şi facă poze cu berea în mână. Pentru iubitorii de bere, slujba mai oferă o surpriză: posibilitatea de a vizita fabricile unde se prepară delicioasa licoare.

Click! spune

Iată ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a fi angajat timp de 4 luni şi plătit pentru a se distra:

  • să ai peste 21 de ani
  • să fii cetăţean american
  • să ai carnet de şofer 
  • să nu ai cazier sau antecedente penale
  • să fii o fire aventuroasă
  • să fii un mare amator de bere şi să nu o amesteci cu alte băuturi.
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
cub andi moisescu olivia steer png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg
Cadouri de Moș Nicolae 2022
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg