╚śtiai c─â po╚Ťi face asta? A╚Öa transformi orice stick USB ├«ntr-un adev─ârat seif digital: cum pui parol─â ca s─â-╚Ťi protejezi datele

3 aprilie 2017
simeon stalpnicul png
Stick USB securizat

Dac─â interac╚Ťiunezi des cu fi╚Öiere sensibile ╚Öi ├«╚Ťi dore╚Öti s─â le protejezi ├«n deplasare, ar fi bine s─â ├«nve╚Ťi cum pui parol─â la un stick USB, scrie Playtech.ro.

Se ├«nt├ómpl─â deseori s─â ai un set de documente sau fotografii pe care ╚Ťi-ai dori s─â le protejezi ╚Öi s─â nu le g─âzduie╚Öti ├«n cloud. Acestea pot foarte bine s─â fie puse la p─âstrare pe un stick USB sau hard disk extern pe care ├«l pui ├«n vitrin─â. ├Än situa╚Ťia ├«n care vrei s─â apelezi ├«ns─â la o m─âsur─â de securitate suplimentar─â, cel mai bine ar fi s─â ╚Ötii cum pui parol─â la un stick USB. Atunci, este complet irelevant dac─â respectivul mediu de stocare ├«╚Ťi este furat sau cineva ├«ncearc─â s─â copieze datele de pe el. ╚śansele de reu╚Öit─â sunt infime spre inexistente. Din acela╚Öi motiv, ar fi bine s─â nu ui╚Ťi niciodat─â parola pe care ai folosit-o la criptarea datelor, dar asta e alt─â poveste.

Afl─â pas cu pas cum pui parol─â unui stick USB

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (7) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
Amber Heard jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
accident botosani png
pasajul unirii jpeg
girl g7bb0eb269 1280 jpg
carbohidrati jpeg
spital voila large jpg
FotoJet (1) jpg