Știați asta? Iată cât timp trebuie purtat un sutien

Lois Siciliano, expert în fixarea și asortarea sutienului la un brand de lenjerie de lux din Marea Britanie, ne învață cât timp trebuie purtat acest accesoriu vestimentar.

Sutienul ar trebui aruncat la o anumită perioadă (Foto: Pixabay)
Sutienul ar trebui aruncat la o anumită perioadă (Foto: Pixabay)

Citește și: 3 motive să porți mai rar sutien

Sutienele ar trebui spălate întotdeauna de mână

Ea recomandă înlocuirea sutienului la 9-12 luni, deoarece corpul femeilor se schimbă în mod regulat. Dacă ați trecut printr-o sarcină, ați slăbit sau v-ați îngrășat...este cazul să vă schimbați sutienul. De asemenea, Siciliano susține că spălarea lui ar trebuie să fie făcută de mână, fiind singura opțiune sigură și ecologică.

Vezi și: Cum se îmbracă corect un sutien

Curățarea excesivă la temperaturi ridicate scurtează durata de viață a sutienului. „Vă recomandăm să vă spălați toată lenjeria și costumele de baie cu mâna, pentru a păstra potrivirea și suportul original pentru cât mai mult timp”, a spus expertul, pentru tabloidul britanic Mirror.

Lois susține că principalele greșeli ale femeilor, atunci când cumpără sutiene, sunt purtarea unei benzi greșite și alegerea unei mărimi nepotrivite a cupei: „Trebuie să verificați măsura la fiecare șase luni”.

Iată și: De ce se lasă sânii? 5 greșeli pe care le faci și tu

Mărimea nepotrivită este și ea o problemă comună

Purtarea unui sutien care este prea mare în bandă și prea mic în cupă este o problemă comună, pe care s-ar putea să nu o observați prea ușor, în timpul purtării de zi cu zi.

Lois Siciliano îndeamnă toate femeile să scape de lenjeria veche, dacă vor să fie sigure că poartă cel mai potrivit sutien: „Corpul vostru se schimbă în mod constant și, din acest motiv, trebuie să vă asigurați că purtați un sutien montat corect. Mai ales pentru cele care ar putea cumpăra sutiene după sarcină sau după schimbări de greutate".

Te-ar putea interesa și: Ce îți spun sânii despre sănătatea ta

Dacă nu știți să vă alegeți singure sutienul, puteți apela întotdeauna la experți, pentru a vă evalua situația actuală a lenjeriei și a vă ajuta să găsiți cea mai bună mărime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net