Sărbătorim „Ziua Internațională fără Sutien”! Vedetele cu cei mai frumoși sâni naturali din România

Pe 13 octombrie sărbătorim „Ziua Internațională fără Sutien”. Aceasta este o sărbătoare, prin care femeile sunt încurajate să nu poarte sutien, pentru a încuraja conștientizarea cancerului de sân. Având în vedere faptul că tot mai multe vedete își pun silicoane, astăzi vom afla care sunt vedetele cu cei mai frumoși sâni naturali din România.

Andra

Deși s-a scris în presă de mai multe ori că Andra ar avea operație la sâni, vedeta a mărturisit că este recunoscătoare pentru ceea ce a primit de la Mama Natură. Aceasta nu ar apela la operații estetice niciodată, iar principalul motiv este că îi este frica de ace și bisturiu.

Vezi și: Ele sunt vedetele din România care au intrat în lumea afacerilor! Fac bani frumoși!

Oricum, Andra nici nu ar avea nevoie de vreo intervenție la nivelul sânilor pentru că se bucură de un decolteu generos.

Citește și: Cine sunt cele 8 cupluri de vedete care fac parte din sezonul 18 al «Te cunosc de undeva»

Elena Gheorghe

Și despre Elena Gheorghe s-a speculat același lucru, însă aceasta a susținut că nu a a apelat la bisturiu și nici nu își dorește încă, însă nu exclude ca peste câțiva ani să își schimbe părerea.

Vezi și: Daniela Crudu, lovită cu pumnul în față de Nea Marin? Scandal în Antenă din cauza operațiilor estetice

Prin vestimentația pe care o are, Elena Gheorghe pare că se mândrește cu bustul său, pentru că poartă ținute care îl scot în evidență.

Corina Bud

În vârstă de 42 de ani, Corina Bud nici nu vrea să audă de operații estetice, întrucât îi plac foarte mult sânii ei, care deși nu sunt mari, o fac să se simtă sexy și specială. Aceasta i-a expus de-a lungul timpului atât pe rețelele de socializare, cât și la concertele pe care le-a avut prin țară.

,,Nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J Lo.!”, declarase aceasta în urmă cu mai mult timp.

Andreea Bănică

Andreea Bănică nu și-a făcut încă vreo operație estetică la nivelul sânilor, întrucât are un bust generos încă din adolescență. Vedeta a mărturisit că iubește această parte a corpului ei, însă pentru că a născut și sânii au avut parte de niște schimbări, aceasta se gândește ca pe viitor să își facă o operație.

Laura Cosoi

Laura Cosoi consideră că operațiile estetice nu i-ar aduce niciun beneficiu, pentru că se bucură deja de niște trăsături frumoase, moștenite de la părinții săi.

,,Am noroc că am doi parinți frumoși, că m-am născut cu fața asta, cu ochi albaștri, cu nasul ăsta! Nu am nevoie de nicio operație estetică. Nu mi s-a întamplat să îmi doresc să îmi măresc sânii sau altceva. Operațiile estetice ne taie din personalitate”, declara, în urmă cu ceva vreme, Laura Cosoi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg