┼×tia┼úi c─â cele mai multe dintre problemele din dormitor sunt cauzate de stres?

16 mai 2020
image
Stresul este un factor major care contribuie la scăderea performanţelor sexuale, indiferent de vârstă sau de sexfoto: 123RF

Ceea ce trebuie s─â ave┼úi ├«n vedere este c─â stresul v─â poate provoca foarte multe probleme de s─ân─âtate, inclusiv din punct de vedere sexual. Tot el este vinovat de cre┼čterea tensiunii care duce la sc─âderea performan┼úelor sexuale.

Stresul generează insatisfacţii în dormitor

Stresul este un factor major care contribuie la sc─âderea performan┼úelor sexuale, indiferent de v├órst─â sau de sex. De asemenea, speciali┼čtii au constatat c─â persoanele care sufer─â de depresie sau de anxietate se confrunt─â de obicei cu o reducere a apetitului sexual ┼či cu disfunc┼úii erectile.

Astfel, o via┼ú─â stresant─â, o rela┼úie bazat─â pe conflicte ┼či problemele nerezolvate ├«n cuplu ucid ├«n timp apetitul sexual al ambilor parteneri. Puterea acestor factori stresori de a afecta via┼úa sexual─â depinde de implicarea fiec─âruia dintre parteneri, de disponibilitatea ├«n rela┼úie ┼či de gradul de comunicare dintre ei. Sentimentul de vin─â, resentimentele fa┼ú─â de partener, lipsa comunic─ârii, anumite traume sexuale sau grijile privind performan┼úele sexuale sunt al┼úi factori care ├«ngreuneaz─â ob┼úinerea satisfac┼úiei sexuale.

survivor2 png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
cub tania budi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg