Ştiaţi că femeile sunt mult mai excitate în perioada de maximă fertilitate a lunii?

simeon stalpnicul png
Cele mai multe femei simt că pornirile lor sexuale ajung la apogeu în timpul ovulației foto: 123RF

Cum de altfel este și firesc, nu? Acesta este modul prin care natura le anunță că trupul lor este pregătit pentru o sarcină. Ovulația stimulează hormonii și declanșează excitarea sexuală.

De asemenea, multe femei constată că sfârcurile le sunt mult mai sensibili și reacționează mai prompt la atingeri în timpul ovulației. În decursul procesului respectiv, când corpul feminin este cel mai receptiv față de spermă, temperatura naturală crește, femeia încingându-se literalmente.

Cele mai multe femei simt că pornirile lor sexuale ajung la apogeu în timpul ovulației de la mijlocul ciclului, cam cu 14 zile înainte de sosirea următoarei perioade. Valurile de estrogen, la care se adaugă testosteronul care însoțește ovulația, pot explica motivul creșterii libidoului.

„Reacția este perfect normală, dacă privim din punct de vedere evolutiv. Natura a conceput corpul femeii pentru reproducere, așa că dacă iubita pune mâna pe voi și dorește să faceți dragoste și este perioada ei fertilă din lună, dați-i drumul”, a spus Eve Marx în cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.

Cu toate acestea nu vă lăsați purtați de ardoarea ei și să nu uitați de mijloacele anticoncepționale, decât dacă doriți să faceți un copil.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
shutterstock 2118165380 jpg
image
image
image
image
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png