Stilul sport - un stil abordat de tot mai mulți dintre noi

Așa cum fiecare persoană este diferită de cealaltă, tot așa și stilurile vestimentare pe care le adoptăm în ținutele noastre sunt diverse. Felul în care alegem să ne îmbrăcăm ne reflectă personalitatea, stilul de viață și, eventual, valorile în care credem.

De-a lungul timpului începem să ne formăm un stil personal de a ne îmbrăca. Și, deși știm cam ce ni se potrivește în funcție de siluetă și de personalitate, se poate întâmpla de multe ori să întâmpinăm dificultăți în alegerile pe care le facem.

Putem afirma faptul că în ziua de azi stilurile vestimentare nu mai sunt atât de bine definite ca înainte când știam doar de stilul casual, sport și elegant. Acum aceste stiluri și-au împrumutat între ele elemente, rezultând astfel multe alte stiluri vestimentare derivate. Așadar, în afară de cele menționate anterior, întâlnim și stilul smart casual, romantic, boho chic, baroc, gothic, rock și glam rock, grunge și minimalist.

Stilul sport

Acesta este un stil abordat deopotrivă de femei și bărbați din toată lumea. Stilul sport se caracterizează prin confortul pe care îl oferă persoanei ce îl adoptă și prin piesele vestimentare cu croi loose și al încălțămintei cu talpă joasă, comodă, pe care o putem purta de dimineață și până seara.

Însă stilul sport nu înseamnă doar trening și pantofi sport, după cum mulți dintre noi am crede. Acesta are menirea de a ne pune în valoare, scoțând în evidență latura noastră sportivă, atletică și dându-ne în același timp o stare generală de bine.

Putem face mixuri interesante între piese precum teniși și pantofi sport comozi cu diverse modele de hanorace, tricouri până în talie, pantaloni scurți sau până la gleznă, fuste sport, rochii sport și multe altele.

Însă nu putem purta acest tip de ținute chiar oriunde, ele fiind potrivite pentru ieșirile în parc, plimbările prin oraș cu prietenii sau chiar dimineața, în cadrul partidelor de jogging.

Nike - un brand emblematic al stilului sport

B-Mall este un magazin online în cadrul căruia regăsim o marie varietate de branduri ce sunt axate pe articole sport. Însă cel care este în topul preferințelor clienților este Nike.

Vorbim aici de un brand care și-a câștigat reputația datorită articolelor înalt calitative pe care le produce și a prețurilor pe care le practică - prețuri pentru toate buzunarele. Încă din 1962 Nike și-a încântat clienții din toată lumea cu produse vestimentare și încălțăminte sportivă adaptată nevoilor fiecăruia.

Nike este pentru omul activ, sportiv. Acest brand s-a dezvoltat atât de mult de-a lungul anilor încât a ajuns în ziua de azi să ne ofere produse cu care să ne putem echipa din cap până în picioare. Vorbim aici de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte sport, genți (rucsacuri, genți de voiaj, ghiozdane) și diverse accesorii.

Și pe toate acestea le găsim în oferta magazinului B-Mall, accesând categoria speciala dedicata brand-ului Nike. Colecția este extrem de variată și în mod periodic regăsim pe site-ul oficial tot felul de oferte la diverse produse. Nu trebuie decât să ne abonăm la newsletter și ne vor fi comunicate prin e-mail.

George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub kamara png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Andrei Gîrjob jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta