Stop alergiilor la polen! Purificatorul de aer Plasmacluster SHARP, o soluție cu adevărat eficientă

Ultima actualizare:

Și pentru că problemele de sănătate din ultima perioadă par a nu se mai termina, alergiile de sezon au început să pună probleme pentru o bună parte din populație. Polenul de graminee generează una dintre cele mai frecvente forme de alergie din România, iar după cum bine știm la finalul lui august vor începe și alergiile la ambrozie.

Pe lângă simptomele clasice de nas înfundat, lacrimi,  iritații sau tuse, alergenii pot cauza grave probleme respiratorii. Oamenii încearcă să lupte cu toate armele împotriva acestor alergii, în special cu medicamente antihistaminice, însă nu este deloc simplu.

Chiar dacă limitarea focarelor alergenice din exterior este un prim pas care ar trebui făcut, acesta nu este și suficient. Mai mult, acest fenomen nu este întâlnit doar în exterior. În locuințe este la fel de prezent și ajunge să se acutizeze prin aerisirea zilnică, având în vedere aerul poluat de afară. Astfel, pe lângă praf și noxe, în cameră intră particule de polen. Iar acestora se pot adăuga în interior sporii de mucegai, fumul de țigară sau acarienii. Persoanele alergice nu au cum să nu fie afectate de acest asalt al factorilor nocivi pentru respirație. Dacă la acesta se mai adaugă și fluxul agresiv de polen de ambrozie, care va lovi  în curând, atunci tabloul alergenic este complet.

Cum putem ameliora efectele alergiilor în locuință?

Pentru a evita aceste probleme și fără să ne complicăm prea mult viața, putem să ne instalăm  în casă un purificator de aer cu tehnologie Plasmacluster, iar prin „instalare” ne referim la „a-l baga în priză și a-l lăsa să-și facă treaba”. Acesta va reduce imediat și frecvența utilizării antihistaminicelor sau corticosteroizilor.

Purificatorul de aer cu Plasmacluster de la SHARP este un dispozitiv care curăță aerul cu adevărat, fiind recomandat celor care se confruntă cu alergii, asta sau alte afecțiuni pulmonare. Astfel, aerisim atât cât este necesar și apoi putem ține geamurile mai mult închise,  mai ales în sezonul răspândirii polenului în aer sau atunci când nivelul de poluare din exterior nu arată prea bine.

Cum funcționează tehnologia Plasmacluster cu care sunt dotate purificatoarele de aer Sharp?

Ei bine, purificarea aerului prin ionii Plasmacluster se realizează în mod activ, direct în aerul camerei, dar și în aparat, prin sistemele de filtrare clasice, filtre Hepa și carbon. Tehnologia Plasmacluster curăță aerul generând în același timp și ioni pozitivi și negativi, exact ca cei generați în natură, într-o pădure de munte, fără însă a produce ozon. Cu alte cuvinte, purificatorul nu necesită vreun „combustibil” și nu are consumabil la acest capitol. Ionii, odată eliberați în aer, “identifică” particulele active nedorite fie că vorbim de polen, mirosuri, mucegaiuri, bacterii sau virusuri și le descompune, prin extragerea hidrogenului din ele și uscarea acestora.

În același timp, aerul este curățat printr-un sistem de filtrare complex, mai exact filtre HEPA (High Efficiency Particulate Air) -  adică un filtru făcut din fibre ce rețin peste 99,97% dintre particulele mai mari de 0,3 micrometri ce trec prin acesta. Pe lângă filtrul HEPA, purificatorul SHARP mai are în dotare încă două filtre, unul de carbon, anti-miros și un pre-filtru, care reține particulele de praf vizibile. Filtrele sunt considerate consumabile, dar producătorul SHARP oferă 10 ani de utilizare pentru acestea,  cu condiția să fie curățate la momentul în care aparatul  indică această necesitate printr-un semnal luminos.

Așadar, purificatoarele Sharp oferă un efect unic de dublă purificare a aerului: prin intermediul tehnologiei Plasmacluster și prin filtrare.

În ceea ce privește polenul,  putem seta diferite viteze de filtrare și avem posibilitatea să activăm o funcție specială de filtrare suplimentară a polenului, prin care sensibilitatea senzorului de praf este setată automat pe cel mai ridicat nivel.

De asemenea, pe lângă polen, trebuie menționat că purificatorul Sharp Plasmacluster este eficient și împotriva a 23 de tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri și alergeni și inactivează virusurile gripale, inclusiv pe cele ale gripei aviare, precum și bacteria e-coli sau virusul poliomielitei.  În plus, are și funcție de umidificare inteligentă care reglează nivelul de umiditate din interior, în funcție de temperatura camerei.

După apăsarea unui singur buton, totul funcționează automat. Umidificarea și purificarea aerului sunt controlate în funcție de impuritățile, mirosurile, temperatura și umiditatea aerului din încăpere. De asemenea, anumite modele au în dotare și un senzor de mișcare care detectează prezența umană, operând în coordonare cu un senzor de lumină, pentru a trece automat la operarea cu economisire a energiei.

Care este prețul unui astfel de dispozitiv?

Prețul pleacă de la 999 lei, pentru varianta care nu include funcția de umidificare inteligentă. Purificatoarele cu Plasmacluster SHARP sunt cele mai „dotate” dispozitive de pe piața purificatoarelor, realizând  ceea ce numește „adevărata purificare”. Tehnologia Plasmacluster este folosită în peste 80 de milioane de dispozitive vândute la nivel mondial, SHARP fiind din acest motiv brandul global Nr. 1 pe piaţa aparatelor de purificare a aerului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net