Sunt unele alimente mai potrivite pentru a ne ajuta să ne îmbunătăţim viaţa sexuală?


    Răspunsul sexual poate fi afectat şi de reziduurile pesticide din mâncare, deci mănâncă cât mai organic cu putinţăfoto: 123RF
Răspunsul sexual poate fi afectat şi de reziduurile pesticide din mâncare, deci mănâncă cât mai organic cu putinţăfoto: 123RF

Cei mai mulţi doctori cred că trei sferturi din problemele de sănătate se datorează unei alimentaţii greşite. Practic, ei spun că poţi să mânânci sănătos sau nesănătos. Şi acest lucru este cu siguranţă adevărat în privinţa sexului.

“Sexul are nevoie de o gamă foarte largă de substanţe chimice şi de răspunsuri ale corpului. Cu atâtea feluri variate de mâncare pe care le oferă supermarketurile, ai crede că este imposibil să nu consumi vitamine şi minerale în abundenţă. Nu e adevărat. Dieta modernă a eliminat aproape de tot nutrienţii vitali”, explică Paul Jenner în cartea sa „Sex ca la carte”.

Răspunsul sexual poate fi afectat şi de reziduurile pesticide din mâncare, deci mănâncă cât mai organic cu putinţă. Este o cerinţă de bază ca sângele să poată ajunge în zona genitală prin toate acele mici vase de sânge, atât la femei cât şi la bărbaţi. Totuşi, o dietă bogată în grăsimi saturate duce peste ani la depozitarea unui strat de lipide şi colesterol în vasele de sânge. În afară de alţi factori, acest lucru face ca ţesutul erectile să nu mai poată menţine erecţia.

De fapt, problemele circulatorii sau vasculare reprezintă cea mai comună cauză fizică a disfuncţiei erectile. Fluxul sângelui în penis este afectat, ceea ce duce la o scădere în acea zonă a tensiunii arteriale a sângelui.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg