Super Horoscopul anului 2024! Alegerile pe care trebuie să le facă fiecare zodie

2024 va fi un an de tranziţie spre marile schimbări care au început de mulţi ani, dar care au devenit vizibile treptat, începând cu 2020. Sunt transformări profunde, care cuprind toate structurile statului şi societăţii. Iar ca orice modificare radicală pe un asemenea nivel, se răsfrâng şi asupra noastră ca indivizi, asupra comportamentului, minţii şi psihicului. Sunt modificări imposibil de ocolit şi care au în ele o tentă karmică. Un mod de civilizaţie rămâne-n urmă până nu se mai vede deloc, iar lui îi va lua locul altul, cu totul diferit.

Specialistul Click!, astrolog Lorina, a citit în astre şi ne spune ce ne aşteaptă
Specialistul Click!, astrolog Lorina, a citit în astre şi ne spune ce ne aşteaptă

Horoscopul anului 2024

2024 este un nou episod din întregul serial al direcţiei umanităţii, iar România şi românii nu fac excepţie. Potenţialul astral este la fel de bine constructiv, ca şi distructiv.

România poate evolua schimbându-se-n bine, dar la fel, se poate duce în jos vertiginos prin decizii proaste sau indecizii.

Se va remarca şi de data aceasta încercarea de a păstra climatul vechi de viaţă, cu toate metodele de altădată.

Deşi ele şi-au dovedit ineficienţa, ba chiar ne-au adus pe toţi într-un punct mort, obişnuinţa cu un anume stil contribuie la lipsa de reacţie şi implicit incapacitatea de a face mare lucru.

Multe nu vor depinde de noi, iar ceea ce se poate traversa vine cu provocări care ne iau pe sus şi ne forţează să luăm măsuri. Bineînţeles că nu va fi ca atunci când le-am fi luat conştient, strategic şi calculat. Riscul ar fi impulsivitatea, panica, lucrul sub presiune, iar la asta nu prea am strălucit în ultimii ani.

Pluto în Vărsător impune schimbări

E clar că trebuie să se schimbe ceva în administraţia ţării, dar şi în conştiinţa noastră. Intrarea definită a lui Pluto în zodia Vărsătorului va impune asta.

În acest an vom avea parte de multe tururi de alegeri
În acest an vom avea parte de multe tururi de alegeri

O va face pe casa I a hărţii României alcătuită pentru 1 decembrie, Ziua noastră naţională. Va activa o axă a relaţiilor şi vom fi noi vizavi de ceilalţi. Ne vom putea exercita puterea, vom avea oportunitatea să demonstrăm în exterior pentru următorii 20 de ani cine suntem.

Dar pentru asta, e nevoie să îndeplinim o condiţie majoră: extraordinarele energii plutoniene să le îndreptăm pentru a controla înainte de toate, problemele de la noi, umbrele noastre interioare, inclusiv acelea de la vârf.

Doar o putere colectivă va reuşi acest lucru. Iar atunci, România se va reconstrui şi vom putea renaşte. Numai atunci universul va elibera calea evoluţiei.

Dacă nu, riscul va fi subjugarea totală de către alţii, odată cu desfiinţarea şi dărâmarea ultimelor rămăşiţe din ceea ce generaţiile au construit bun până acum.

Jupiter şi Uranus favorabile rebeliunilor

Un alt aspect astral de influenţă majoră pentru 2024 va fi întâlnirea dintre Jupiter şi Uranus. El va deschide, poate prin evenimente externe surprinzătoare, prin rebeliune neaşteptată, prin legislaţie adaptată la cea internaţională sau chiar prin fenomene naturale, un nou ciclu de evoluţie a societăţii, cu desfăşurare până prin 2037/2038.

Revoltele vor fi la ordinea zilei. Foto: EPA-EFE
Revoltele vor fi la ordinea zilei. Foto: EPA-EFE

Pentru România, va aduce-n discuţie trecutul, resursele pământului, valoarea proprietăţilor, sectoarele agricole şi de construcţii, necesarul de a acoperi nevoile de hrană şi supravieţuire a populaţiei.

Va aduce-n discuţie familia şi rolul părinţilor, valorile tradiţionale, precum şi dragostea de ţară şi de adevărata istorie construită de strămoşii noştri.

De aceea, 2024 cu tot zbuciumul lui, va fi încă un an în care alegerile fiecăruia în parte şi ale tuturor laolaltă devin importante pentru construcţia următorilor ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net