Surprize erotice pentru a menţine flacăra dragostei aprinsă


    să menții flacăra dragostei aprinsă, încearcă să-i faci iubitului din când în când mici surprize eroticefoto:123RF
să menții flacăra dragostei aprinsă, încearcă să-i faci iubitului din când în când mici surprize eroticefoto:123RF

Ca să menții flacăra dragostei aprinsă, încearcă să-i faci iubitului din când în când mici surprize erotice. Cu siguranță nu-i vor displăcea aceste gesturi, ba din contră, îl vor face să se simtă important, apreciat, iubit.

Oare ce bărbat rămâne indiferent în faţa unor asemenea atenţii? Nu trebuie nimic complicat sau costisitor, doar ceva care să știi că îi face plăcere și care l-ar bucura foarte mult.

Trimite-i poze provocatoare

Ca să-ți surprinzi iubitul când se așteaptă mai puțin, trimite-i câteva poze cu tine în ipostaze extrem de sexy. Aceste mici surprize erotice vor face relația voastră mult mai distractivă și interesantă. Dar, înainte, ar fi bine să îl avertizezi printr-un mesaj, ca să știe ce fel de imagini urmează să primească. Altfel, ar putea fi surprins de cineva și nu s-ar putea bucura în liniște de moment.

Achiziționează o jucărie sexuală

Rolul unor astfel de jucării este de a condimenta viața sexuală. În această situație, nu-ți rămâne decât să achiziționezi un accesoriu erotic din magazinele de specialitate și să-ți surprinzi iubitul în intimitate. Toate aceste surprize erotice vă pot cimenta relația de cuplu.

Lasă-i mesaje sexy

Nici un bărbat nu ar rămâne indiferent dacă ar primi mesaje sexy de la iubită. Așa că surprinde-ți plăcut partenerul de viață, lăsându-i tot felul de gânduri erotice, scrise pe oglinda din baie, pe un bileţel, în sertarul cu lenjeria lui intimă, sub pernă sau, de ce nu?, chiar pe telefonul mobil.

Surprinde-l cu un dans lasciv

Cei mai mulți bărbați se excită vizual. În această situaţie este bine să-l aștepți într-o seară îmbrăcată într-o lenjerie intimă foarte sexy și pantofi cu toc foarte înalt în picioare. Alege o muzică care să-ți permită să încingi atmosfera cu un dans de striptease, care să-l lase cu gura căscată. Mișcă-te lasciv, întoarcete de pe o parte pe cealaltă, pentru ca el să te poată admira în voie.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Hagi, Getty jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg