Talent bizar! Și-a băgat 68 de chibrituri în nas

Ce nebun! Peter von Tagen (39 de ani), din Danemarca, a ajuns în Cartea Recordurilor după ce și-a băgat 68 de chibrituri în ambele nări. El este și prima persoană care deține acest record. Cartea Recordurilor i-a cerut să folosească cel puțin 45 de chibrituri pentru a lua titlul.

Peter von Tagen cu 68 de chibrituri în nas
Peter von Tagen a stabilit un record mondial cât se poate de ciudat (Foto: Guiness World Records)

Peter von Tagen a vrut de mic să ajungă în Cartea Recordurilor

 „În mod surprinzător, nu a durut deloc. Am nările destul de mari și pielea destul de elastică. Sunt sigur că acești factori au ajutat foarte mult.”, a declarat bărbatul, potrivit Guinness World Records. Peter, care lucrează în administrarea afacerilor, a venit cu ideea de a încerca această provocare după ce s-a gândit la diferite „recorduri distractive” pe care le-ar putea realiza. El a recunoscut că ideea a fost „întâmplătoare”, deoarece nu a mai avut niciodată dorința de a-și introduce obiecte în nas, nici măcar când era copil.

Peter spune că nările lui au fost la capacitate maximă cu 68 de chibrituri, dar nu exclude posibilitatea de a-și extinde recordul în viitor: „Pentru mine, o creștere a capacității ar necesita ceva antrenament, sau poate că nasul îmi va crește pe măsură ce voi îmbătrâni." După ce a crescut citind cărțile Guinness World Records, Peter este încântat că a stabilit un record mondial al său.

Întotdeauna încerc să caut aspectele interesante și deosebite ale vieții. Sunt atât de multe lucruri uimitoare de experimentat, de văzut sau de făcut, dacă rămânem deschiși la tot ce e nou. Sper că acest mic record ciudat le poate aminti oamenilor să nu uite să se distreze puțin – și poate să-i inspire pe alții să stabilească ei înșiși un record.”, a mai spus Peter.

Peter se gândește acum să încerce un alt tip de record, care ar implica consumul de diverse alimente într-un timp extrem de scurt. Cu toate acestea, dacă vrea să aibă succes, el admite că va avea nevoie de ceva mai multă practică: „Eu și fiul meu am încercat câteva dintre ele, dar niciunul dintre noi nu a fost aproape de record... încă.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net