Test - Cât de bine îți cunoști iubita?

5 iunie 2015
image
Test - Cât de bine îți cunoști iubita?foto: playbuzz.com

Am conceput 'Test - Cât de bine îți cunoști iubita' pentru ca să te amuzi pe seama relației tale. Mereu se spune că bărbații nu își cunosc suficient partenerele de viață, așa că acum este un moment ideal să te supui unui test pentru a vedea cât de bine îți cunoști iubita.

Chiar dacă ești de curând într-o relație, sau ai deja ani buni la activ alături de partenera ta actuală, în oricare dintre ipostaze este bine să rezolvi 'Test - cât de bine îți cunoști iubita?'.

Întotdeauna în dragoste există surprize, așa că nu te mira dacă ai o relație de ani întregi cu actuala parteneră, însă conform testului o cunoști prea puțin. Femeile sunt adesea misterioase.

Pe de altă parte, este posibil și ca după doar câteva săptămâni de relație să nu ai doar senzația că o cunoști pe iubita ta de o viață, ci chiar să fi acumulat în scurtul timp informații prețioase unul despre celălalt.

Dacă ți-ai luat inima în dinți și vrei să rezolvi 'Test - Cât de bine îți cunoști iubita?', indiferent de rezultatul neplăcut pe care l-ai putea obține, atunci trebuie să îți spun că întrebările sunt mai simple decât ți-ai imagina.

În principiu nu trebuie decât să răspunzi sincer despre câteva detalii minore din relația voastră, dar care sunt foarte importante pentru a-ți da seama cât de mult o cunoști pe iubita ta.

Pentru început, trebuie să apeși pe butonul albastru de mai jos pe care scrie 'Să jucăm'. După ce vei face asta, vor apărea pe rând întrebările la care trebuie să răspunzi cât mai sincer. La terminarea întrebărilor va fi generat automat procentul de cunoștințe pe care le ai despre prietena ta.

'Test - Cât de bine îți cunoști iubita?' - împărtășește și cu alții

La sfârșitul jocului 'Test - Cât de bine îți cunoști iubita?', nu uita să apeși pe butonul albastru pe care scrie SHARE pentru a le arăta și prietenilor tăi de pe Facebook testul haios pe care l-ai descoperit, dar și pentru a te lăuda cu cât de bine îți cunoști tu iubita.

Test - Cât de bine îți cunoști iubita?

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg