Ținute la modă cu sandale cu platformă

Ultima actualizare:

Trebuie să recunoaştem că o pereche de sandale cu platformă aduce un plus estetic în garderobă. Reuşesc să te ajute să creezi ţinute stilate, elegante, fără a face rabat de la confort. Aceste piese sunt variate din punct de vedere al designului şi al stilului, de aceea selectarea modelelor potrivite poate fi o adevărată provocare.

Cum alegi sandale cu platformă?

Selectarea unei perechi de sandale cu platformă îţi poate da ceva bătăi de cap. Dacă faci o incursiune prin magazine, vei observa că pe rafturi se găsesc mii de modele, de aici vine şi provocarea...Totuși cu puțin ajutor, lucrurile se pot schimba şi activitatea poate deveni mai mult decât plăcută. 

Dacă vrei să alegi sandale cu platformă pentru ţinutele casual de zi cu zi, lucrurile sunt destul de simple. Poți selecta modele cu înălțime medie, care asigură confort ridicat în timpul purtării şi care conferă un plus de eleganță combinației ulterioare. Alege modele cu sisteme de închidere facile. Când vrei să mergi la cumpărături sau la plimbare nu îţi doreşti să pierzi mult timp prinzând catarame sau capse. 

Dacă-ţi doreşti să porți sandale cu platformă la un garden party sau la o altă petrecere, trebuie să te orientezi către modele înalte, realizate din piele cu design minimalist sau către cele accesorizate cu elemente delicate. O pereche de sandale cu platformă bine selectate pot crea o ţinută feminină, extrem de senzuală. Poți purta sandale cu platformă cu rochii vaporoase sau salopete lungi ori cu fuste din tul prețioase. 

Poți purta sandale cu platformă chiar şi la outfiturile semi-formale, aici trebuie să alegi cu multă atenție designul. Selectează modele cu călcâie pline, cu decupaje minime în partea frontală. Pentru a beneficia de ținute puternice, orientează-te către modele înalte, realizate din materiale de foarte bună calitate, în culori neutre. 

Aceste piese minunate pot fi elementele cheie pentru vacanțele de tip city break. Când mergi în vacanță vrei să te simți frumoasă, să radiezi în fotografiile realizate însă nu îţi doreşti să faci rabat de la confort. Vrei să mergi mult, să vizitezi, să te bucuri de timpul tău liber, deci sandalele cu platformă sunt articolele de încălţăminte care te ajută să satisfaci aceste condiţii. 

Ținute în tendințe cu sandale cu platformă

Poți aborda sandale cu platformă la orice outfit modern de vară. Le poți transforma în vedete pentru  ţinutele marinăreşti cu pantaloni până la genunchi şi tricouri cu dungi orizontale, ori le poți purta cu fuste lejere şi cămăşi vaporoase. Poți purta sandale cu platformă la outfiturile geniale de plimbare în compania pantalonilor chino şi a bluzelor răcoroase sau alături de rochiile lejere pe care le iubești. Aceste articole de încălţăminte au versatilitate ridicată, practic îmbogăţesc orice garderobă accentuând feminitatea pieselor. 

Unde găseşti sandale cu platformă în stilul tău?

Dacă ai descoperit care sunt piesele care te reprezintă, poţi face o incursiune în magazinul online CCC, în aplicația mobilă Club CCC sau în magazinele fizice şi poți analiza propunerile pentru acest sezon. Aici poți găsi numeroase tipuri de sandale cu platformă, de la cele minimaliste, la cele decorate cu funde supradimensionate şi strasuri elegante. Ai oferte tentante şi numeroase modele din care poţi selecta pe cele pe care le vei purta cu multă plăcere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net