Tipul de sex care face furori printre cupluri


    Comunicarea este înainte de toate cheia funcţionării relaţiei, iar sexul la telefon se bazează exclusiv pe acest lucrufoto:123RF
Comunicarea este înainte de toate cheia funcţionării relaţiei, iar sexul la telefon se bazează exclusiv pe acest lucrufoto:123RF

Sexul la telefon face deja furori şi este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Această practică vine să faciliteze buna funcţionare a unei relaţii ai cărei parteneri se află la distanţă unul faţă de celălalt şi nu numai.

La prima vedere poate părea dificilă abordarea unei astfel de experienţe, dar, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord, poate fi o soluţie benefică pentru cuplu. Comunicarea este înainte de toate cheia funcţionării relaţiei, iar sexul la telefon se bazează exclusiv pe acest lucru.

În mod normal lucrurile vin de la sine într-un cuplu bine sudat, deschis, însă această practică are şanse de reuşită doar dacă este trăită cu intensitate şi naturaleţe.

A împărtăşi experienţa autosatisfacţiei cu partenerul face dovada echilibrului şi funcţionalităţii relaţiei, iar dorinţa de a experimenta senzaţii noi alături de acesta este benefică pentru identificarea sexualităţii fiecăruia şi implicit pentru îmbunătăţirea ulterioară a actului sexual.

În dragoste nimic nu este interzis atâta timp cât partenerul este dispus să experimenteze, iar curiozitatea trebuie să rămână mereu trează.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub raluca podea png
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
4 front doctorita spagara jpg
Bryan Johnson jpg
cub ioana ginghină png
image
image
image
image
image
image
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png