Tocmai ai fost părăsită? Modalitatea prin care poţi merge mai departe ca femeie singură

Ultima actualizare:

    Pentru oricare dintre noi, despărţirea de persoana pentru care am avut sentimente cândva poate duce la o durere emoţională intensă foto: shutterstock
Pentru oricare dintre noi, despărţirea de persoana pentru care am avut sentimente cândva poate duce la o durere emoţională intensă foto: shutterstock

Atunci când te desparţi de cineva, nu contează dacă a fost o relatie de lungă durată, doar o scurtă aventură, o iubire neâmpărtăşită, o relatie bazată mai mult pe sex. Dacă ai simţit ceva, ai avut conexiune, simţi un gol imens, experimentezi o durere, de parcă moare ceva în tine.

Pentru oricare dintre noi, despărţirea de persoana pentru care am avut sentimente cândva poate duce la o durere emoţională intensă şi stres. Cu toate acestea, există o modalitate prin care puteţi uşura tranziţia dureroasă de la viaţa de cuplu la cea de persoană singură. Îndepărtaţi toate, dar absolut toate lucrurile care vă amintesc de relaţia cu fostul partener de viaţă.

Există tot felul de lucruri care vă pot aminti de fostul iubit: pozele din telefon, un cântec, un miros, un sunet sau un anumit loc. După ce aţi suferit şi aţi reflectat în perioada imediat următoare despărţirii, nu insistaţi asupra trăirilor sau amintirilor dureroase. Există, cu siguranţă, lucruri care vă trezesc sentimente de melancolie sau tristeţe apăsătoare, fără ca măcar să vă daţi seama. Încercaţi să faceţi un tur al casei şi îndepărtaţi toate lucrurile care vă cauzează durere sau amintiri despre relaţia care tocmai s-a încheiat.

Este foarte important să vă concentraţi şi să aplicaţi cu atenţie aceste strategii. Multe lucruri care vă leagă de fostul partener păreau invizibile până atunci când eraţi încă în relaţie, iar acum o simplă privire la acestea poate cauza o durere emoţională intensă. Scăpând de aceşti factori declanşatori, puteţi uita mai repede trecutul şi puteţi merge mai departe.

Dacă aveţi un cadou, cum ar fi un ceas sau o bijuterie care v-au fost dăruite de fostul partener, chiar dacă acest obiect reflectă aspectele plăcute ale relaţiei voastre, nu este nimic în neregulă să îl păstrezi, doar că pe moment, este mai bine să îl puneţi deoparte. Puteţi introduce toate lucrurile care vă amintesc de relaţia care tocmai s-a încheiat într-o cutie pe care să o puneţi într-un dulap, pentru o perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sosoaca gif
image
image
image
image
image
image
weekend distractie jpeg
bancnota cu Elipsa totala de Soare din 1999 FOTO casacumonede ro jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
bani jpg
Banner George Simion
Marele Bazar din Istanbul, un rai colorat al negoțului jpeg
1 mamaliga jpg jpeg
Drumul Taberei dupa ploaie FOTO Adevărul / Mihai Epure
image
actualitate.net
image
actualitate.net