Top 10 cărți de dezvoltare personală care îți vor schimba viața

Ultima actualizare:

Vrei să faci o schimbare în viața ta, însă nu îndrăznești? Atunci ai nevoie de cărți motivaționale care să îți arate calea spre cea mai bună versiune a ta. Unii nu mai pot trăi fără ele, altora li se par mult prea siropoase.

Există și cărți de dezvoltare personală bazate pe experiențe persoanele, reale și sincere. Ți-am pregătit o serie de cărți menite să te ajute să crești, să te motiveze să îți duci toate obiectivele la bun sfârșit.

1. Tim Ferris - The Four Hours Week

Mai mult timp de calitate, mai mulți bani, mai multă mobilitate: această carte este un veritabil manifest pentru o schimbare radicală a modului de viață. Rețeta lui Tim Ferris este bazată pe propria experiență personală. Acesta încearcă să ne demonstreze că este posibil să împărțim la doi masa de lucru, identificând sarcinile esențiale și mai rentabile, cultivând ignoranța selectivă, datorită unei diete de informații.

2. Ben Shahar - The Pursuit of Perfect

Să te depășești, să faci întodeauna mai bine, să fii mai eficient. În fiecare zi, ne impunem obiective imposibil de atins, iar cu cât exigențele noastre sunt mai ridicate, cu atât suntem mai presați. În cartea sa, Ben Shahar ne încurajează să oprim căutarea unei perfecțiuni inaccesibile, să ne permitem să fim umani.

3. Eckhart Tolle - Puterea prezentului

Este probabil una dintre cele mai importante cărți ale epocii noastre. O carte care a ajutat milioane de persoane să își regăsească pacea interioară și să se simtă mai împliniți. Trăind în momentul prezent vom accede la o stare de grație. Această carte are puterea de a ne metamorfoza viața, de a o transforma într-o experiență unică.

4. Hal Elord - Miracle Morning

Ce au în comun Richard Branson, patronul Virgin, Anna Wintour, directoarea Vogue US, Tim Cook (Apple) și Marissa Mayer (Yahoo)? Succesul? Fără îndoială. Un program de ministru? Și asta. Încă ceva: toate aceste persoane se trezesc în zorii zilei și își dedică două ore doar lor. Două ore pentru a face sport, a medita, pentru a se cultiva.

5. Brene Brown - Îndrăznește să conduci

Dacă ar fi să întocmim un top cu cărți motivaționale, aceasta ar ocupa fără îndoială un loc de cinste în top 10. Cum poți deveni un lider de succes? Cum ai putea să te vindeci în mod eficient de suferințele din trecut, să mergi înainte? Citind această carte vei afla răspunsul.

6. Robert Maurer - One Small Step Can Change Our Life 

Atunci când nu suntem mulțumiți de viața noastră avem impresia că doar o schimbare radicală ne-ar putea ajuta. Și, iată-ne descurajați de amploarea sarcinii. Însă, există o metodă mai simplă, progresivă, aceea de a-ți fixa obiective modeste și realiste, să te concentrezi pe eforturi mai mici.

7. Sonja Lyubomirky - The How of Happines

Una dintre cele mai apreciate cărți motivaționale este The How of Happines. Știai că ne simțim mai împliniți la 60 de ani decât la 20 sau la 30 de ani? Cu cercetările sale revoluționare despre fericire, autoarea demontează toate ideile noastre preconcepute despre fericire și ne deschide drumul spre o viață creativă, plină de fericire.

8. Gretchen Ruben - Better Than Before

Este considerată una dintre cele mai bune cărți de dezvoltare personală existente. Ideea de bază? Schimbă-te pentru a deveni mai bun. Cum? Cu ajutorul unor obiceiuri, scheletul invizibil al vieții noastre. Este nevoie de timp pentru a ne forma unele obiceiuri, însă, odată create, ne putem investi energia altundeva.

9.  William H. McRaven - Fă-ți patul

Dacă vrei să schimbi lumea, începe prin a-ți face patul. Aceasta este ideea de bază a cărții. O colecție de sfaturi pe care autorul le-a adunat în perioada în care se antrena pentru a deveni militar în cadrul Navy Seals. Informații care riscă să îți schimbe viața.

10. Cheryl Strayed - Curaj cât trebuie

O carte care te va ajuta să îți găsești motivația. Gânduri pozitive, pline de energie și sinceritate menite să te ajute să îți faci ordine în minte și să renunți la îndoieli și la gândurile negative care nu fac decât să îți otrăvească viața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net