Topul celor mai bune filme la care s─â te ui╚Ťi al─âturi de copilul t─âu, de 1 iunie

image
Seara de 1 iunie se poate încheia cu un film bun, văzut în familieFoto: Shutterstock

P─ârin╚Ťi, copii, voi ce face╚Ťi m├óine, de 1 iunie? Ideal este s─â petrece╚Ťi ziua ├«mpreun─â, iar cei mici s─â se simt─â r─âsf─â╚Ťa╚Ťi, iubi╚Ťi, ├«n centrul aten╚Ťiei. Tot ei ar putea s─â aleag─â filmul la care s─â se uite cu ├«ntreaga familie. Pentru a v─â da idei, cei de la Netflix au f─âcut un top al celor mai urm─ârite ╚Öi apreciate produc╚Ťii pentru copii ╚Öi familie, de la anima╚Ťie ╚Öi aventur─â p├ón─â la comedii savuroase.

Anima╚Ťii pentru cei mici

A WHISKERS AWAY - 7+

O fat─â special─â se transform─â ├«n pisic─â pentru a-i atrage aten╚Ťia b─âiatului de care ├«i place. Dar diferen╚Ťa subtil─â dintre om ╚Öi animal ├«ncepe s─â se ╚Ötearg─â pe nesim╚Ťite.

CITY OF GHOSTS - 7+

F─â cuno╚Ötin╚Ť─â cu Clubul Fantomelor! Aventurile lor ├«i poart─â prin Los Angeles, unde intervieveaz─â fantome, rezolv─â probleme ╚Öi ├«nva╚Ť─â despre istoria ora╚Öului.

EDEN - 7+

O fat─â uman─â crescut─â ├«n secret de robo╚Ťi ├«ncepe s─â descopere secretele ├«ntunecate din spatele lumii ei bogate ╚Öi utopice, de unde omenirea aproape a disparut.

GO! GO! CORY CARSON - toate vârstele

Tit, tit! Pune-╚Ťi centura ╚Öi vino al─âturi de adorabilul pu╚Öti-ma╚Öinu╚Ť─â Matei Ma╚Öinescu ├«n aventurile sale distractive pe drumurile ╚Öerpuite din Ora╚Öul Bumperton.

HELLO NINJA ÔÇô toate v├órstele

Bunii prieteni Wesley și Georgie, alături de motanul Covrigel, se transformă în ninja și pătrund într-o lume magică, unde rezolvă probleme și devin eroi.

HILDA - 7+

Hilda, un spirit liber ╚Öi ne├«nfricat, descoper─â prieteni noi, aventuri ╚Öi creaturi magice atunci c├ónd pleac─â din c─âsu╚Ťa sa fermecat─â din p─âdure c─âtre marele ora╚Ö.

HOME - 7+

Oh, un extraterestru mai ciudat, trimite din gre╚Öeal─â o invita╚Ťie la petrecere ├«ntregii galaxii, apoi fuge s─â scape de belele ╚Öi se ├«mprietene╚Öte cu Tip, o feti╚Ť─â brav─â.

MY NEIGHBOUR TOTORO - toate vârstele

Două surori își petrec vara într-o zonă rurală din Japonia împreună cu tatăl lor și se împrietenesc cu creaturi de poveste care trăiesc în pădurea din apropiere.

THE WILLOUGHBYS - 7+

Patru copii cu p─ârin╚Ťi ├«ngrozitor de egoi╚Öti concep un plan s─â scape de ace╚Ötia pentru totdeauna, urm├ónd s─â-╚Öi formeze propria familie perfect de imperfect─â.

TRASH TRUCK - toate vârstele

Un b─âie╚Ťel de ╚Öase ani exploreaz─â lumea ╚Öi pleac─â ├«n aventuri de pomin─â al─âturi de prietenul s─âu, un camion de gunoi, ╚Öi c├óteva anim─âlu╚Ťe simpatice.

Aventuri pentru întreaga familie

DORA AND THE LOST CITY OF GOLD - 7+

P─ârin╚Ťii ei dispar ├«ntr-o expedi╚Ťie ├«n c─âutarea unui ora╚Ö antic, iar aceast─â adolescent─â exuberant─â se aventureaz─â ├«n jungl─â ├«mpreun─â cu prietenii s─âi pentru a-i salva.

ENOLA HOLMES - 13+

├Än c─âutarea mamei sale disp─ârute, Enola Holmes, o adolescent─â ├«ndr─âznea╚Ť─â cu aptitudini de detectiv, ├«l p─âc─âle╚Öte pe fratele mai mare, Sherlock, ╚Öi ajut─â un lord fugar.

FINDING ÔÇśOHANA - 7+

Afla╚Ťi ├«n Oahu peste var─â, doi fra╚Ťi din Brooklyn ├«╚Öi reg─âsesc familia ╚Öi originile hawaiiene ╚Öi caut─â o comoar─â pierdut─â.

HACHIKO: A DOGÔÇÖS TALE - 7+

După ce îi moare stăpânul, un câine credincios pe nume Hachiko stă de veghe mai mult de zece ani în gara în care îl aștepta alădată în fiecare zi.

JULIE AND THE PHANTOMS - 7+

Dup─â moartea mamei, Julie ╚Öi-a pierdut pasiunea pentru muzic─â. Dar stafiile a trei tipi ├«╚Öi fac apari╚Ťie ╚Öi ├«i ridic─â moralul, iar ├«mpreun─â decid s─â ├«nfiin╚Ťeze o trup─â.

MATILDA - 7+

Blestemat─â s─â aib─â parte de r─âutatea directoarei ╚Öi a p─ârin╚Ťilor ei, o feti╚Ť─â descoper─â puteri ascunse, pe care le folose╚Öte ├«mpotriva agresorilor din via╚Ťa ei.

OVER THE MOON - 7+

M├ónat─â de amintirea mamei ei, ingenioasa Fei Fei construie╚Öte o rachet─â ╚Öi porne╚Öte ├«ntr-o misiune spre Lun─â pentru a demonstra existen╚Ťa unei zei╚Ťe selenare.

THE MITCHELLS VS. THE MACHINES - 7+

O apocalips─â a robo╚Ťilor le stric─â excursia prin ╚Ťar─â. Acum, familia Mitchell, cea mai ciudat─â din lume, trebuie s─â salveze omenirea.

WONDER - 7+

Dup─â ce a fost educat doar acas─â, un b─âiat cu o ├«nf─â╚Ťi╚Öare diferit─â de a celorlal╚Ťi merge la o ╚Öcoal─â obi╚Önuit─â, unde trebuie s─â-╚Öi fac─â prieteni printre agresori.

YES DAY - toate vârstele

P─ârin╚Ťii decid s─â renun╚Ťe la ÔÇ×nuÔÇŁ, accept├ónd cele mai tr─âznite cereri ale copiilor, cu c├óteva condi╚Ťii de baz─â, ├«ntr-o zi care promite distrac╚Ťie ╚Öi aventuri nebune╚Öti.

Bazate pe c─âr╚Ťi

A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS - 7+

Extraordinarii orfani Baudelaire se confruntă cu necazuri și au de-a face cu maleficul Conte Olaf în încercarea de a descoperi secretele familiei.

CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY - 7+

Excentricul Willy Wonka deschide por╚Ťile fabricii sale de dulciuri pentru cinci copii noroco╚Öi care vor afla secretele din spatele uimitoarelor sale produse.

GREEN EGGS AND HAM - 7+

Guy ╚Öi Sam, dou─â firi opuse, care c─âl─âtoresc pentru a salva un animal aflat ├«n pericol, ├«nva╚Ť─â s─â ├«ncerce lucruri noi precum prietenia ╚ÖiÔÇŽ un fel de m├óncare delicios.

HUGO - 7+

├Äntr-o gar─â din Paris locuie╚Öte un orfan care se fere╚Öte de scor╚Ťosul ╚Öef de gar─â, cunoa╚Öte un cineast legendar ╚Öi ├«╚Öi g─âse╚Öte cheia propriului destin.

JURASSIC WORLD CAMP CRETACEOUS - 7+

image

╚śase adolescen╚Ťi invita╚Ťi ├«ntr-o tab─âr─â sofisticat─â de aventur─â pe insula Nublar trebuie s─â-╚Öi uneasc─â for╚Ťele pentru a supravie╚Ťui dinozaurilor sc─âpa╚Ťi din captivitate.

LOCKE & KEY - 13+

Dup─â uciderea tat─âlui lor, trei fra╚Ťi se mut─â ├«ntr-o cas─â plin─â de chei care pot transforma realitatea. O adaptare a benzilor desenate de Joe Hill ╚Öi Gabriel Rodr├şguez.

MOWGLI: LEGEND OF THE JUNGLE - 13+

Sfâșiat între două lumi, el pleacă într-o aventură înșelătoare pentru a-și descoperi identitatea și destinul de erou.

THE LAST KIDS ON EARTH - 7+

Atunci c├ónd zombii ╚Öi mon╚Ötrii ├«i invadeaz─â ora╚Öul, un orfan descurc─âre╚Ť de 13 ani face echip─â cu prietenii s─âi pentru a putea supravie╚Ťui ├«mpreun─â haosului iscat.

THE SECRET GARDEN - 7+

Aceast─â adaptare evocatoare a ├«ndr─âgitului roman pentru copii rememoreaz─â povestea unei feti╚Ťe britanice ambi╚Ťioase, care a r─âmas orfan─â dup─â un cutremur.

WATERSHIP DOWN - 13+

image

O adaptare a clasicului roman scris de Richard Adams în care iepurii dintr-o colonie luptă cu numeroase pericole în aventura lor curajoasă de a găsi o casă nouă.

Documentare & Produc╚Ťii educative

ASK THE STORYBOTS - toate vârstele

Cinci mici creaturi b─âg─âre╚Ťe g─âsesc r─âspunsurile la cele mai importante ├«ntreb─âri ale copiilor, cum ar fi ÔÇ×de ce vine noapteaÔÇŁ sau ÔÇ×de ce trebuie s─â ne sp─âl─âm pe din╚ŤiÔÇŁ.

FLAVOURS OF ROMANIA - 7+

Cutreier├ónd opt regiuni istorice ale Rom├óniei, acest serial documentar prezint─â cultura, gastronomia ╚Öi frumuse╚Ťea natural─â a ╚Ť─ârii, dar ╚Öi nevoia acestora de conservare.

GENIUS OF THE ANCIENT WORLD - 7+

Istoricul Bettany Hughes c─âl─âtore╚Öte ├«n India, Grecia ╚Öi China pentru a explora via╚Ťa ╚Öi epoca lui Buddha, Socrate ╚Öi Confucius.

GENIUS OF THE MODERN WORLD - 13+

Istoricul Bettany Hughes explorează contextul intelectual care a contribuit la modelarea operelor lui Karl Marx, Friedrich Nietzsche și Sigmund Freud.

HISTORY 101 - 13+

Infografice ╚Öi film─âri de arhiv─â ofer─â mici lec╚Ťii de istorie despre progrese ╚Ötiin╚Ťifice, mi╚Öc─âri sociale ╚Öi descoperiri care au schimbat lumea.

LLAMA LLAMA - toate vârstele

Un serial ├«nduio╚Ö─âtor despre familie, prietenie ╚Öi ├«nv─â╚Ťarea de lucruri noi ├«n care prinde via╚Ť─â ├«ndr─âgitul personaj Llama Llama din c─âr╚Ťile pentru copii.

OUR PLANET - 7+

L─âsa╚Ťi-v─â cuprin╚Öi de frumuse╚Ťea planetei noastre ╚Öi vede╚Ťi cum schimb─ârile climatice afecteaz─â toate fiin╚Ťele de pe suprafa╚Ťa ei ├«n acest documentar amplu ╚Öi ambi╚Ťios.

NIGHT ON EARTH - 7+

Noua tehnologie din acest serial despre natur─â ridic─â a nop╚Ťii cortin─â ╚Öi ne arat─â via╚Ťa ascuns─â a creaturilor lumii, de la lei care v├óneaz─â p├ón─â la lilieci ├«n zbor. De la produc─âtorii premia╚Ťi ai documentarelor ÔÇ×Planet Earth IIÔÇŁ, ÔÇ×LifeÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×Blue PlanetÔÇŁ, acest uluitor serial de istorie natural─â surprinde extraordinara lume nocturn─â.

THE MAGIC SCHOOL BUS RIDES AGAIN - toate vârstele

Fiona, sora mai mic─â a domni╚Öoarei Frizzle, ├«i conduce pe elevii ╚Öcolii primare Walkerville ├«n aventuri neobi╚Önuite, pline de distrac╚Ťie ╚Öi experien╚Ťe ╚Ötiin╚Ťifice

WAFFLES + MOCHI - toate vârstele

Curio╚Öii amici Waffles ╚Öi Mochi str─âbat lumea ╚Öi exploreaz─â minunile universului culinar ╚Öi cultural ├«n timp ce ├«nva╚Ť─â cum s─â g─âteasc─â folosind ingrediente proaspete.

Filme pentru adolescen╚Ťi

ATYPICAL

C├ónd un adolescent autist decide s─â-╚Öi fac─â o iubit─â, dorin╚Ťa lui de a fi mai independent ├«i pune familia pe calea spre autocunoa╚Ötere.

BIG MOUTH

O comedie t─âioas─â creat─â de Nick Kroll ╚Öi Andrew Goldberg, prieteni ├«n via╚Ťa real─â, despre doi pu╚Öti care ├«╚Öi v─âd via╚Ťa dat─â peste cap de minunile ╚Öi ororile pubert─â╚Ťii.

FATE: THE WINX SAGA

O z├ón─â adolescent─â ├«nva╚Ť─â s─â st─âp├óneasc─â arta magiei ├«n timp ce ├«╚Öi face prieteni, se ├«ndr─âgoste╚Öte, se lupt─â cu mon╚Ötri ╚Öi ├«╚Öi caut─â adev─ârata identitate.

IÔÇÖM NOT OKAY WITH THIS

Syd se lupt─â cu anxietatea, via╚Ťa de liceu, dramele ├«n familie ╚Öi o pasiune ne├«mp─ârt─â╚Öit─â pentru o prieten─â, iar superputerile ei incipiente nu sunt u╚Öor de st─âp├ónit.

NEVER HAVE I EVER

După un an traumatizant, o adolescentă indo-americană nu vrea decât să-și ridice statutul social, dar prietenii, familia și sentimentele nu prea o lasă.

SHADOW & BONE

Bazat pe romanele de mare succes interna╚Ťional din universul Grisha, semnate de Leigh Bardugo, Shadow and Bone este povestea unei lumi sf├ó╚Öiate de r─âzboi, ├«n care o simpl─â lupt─âtoare orfan─â, pe nume Alina Starkov, dezl─ân╚Ťuie o putere extraordinar─â, care ar putea fi cheia pentru eliberarea patriei ei. Sub iminenta amenin╚Ťare din partea Faliei Umbrei, Alina este smuls─â din universul pe care ├«l cunoa╚Öte pentru a se antrena ├«n cadrul unei armate de elit─â numit─â Grisha ╚Öi compus─â din solda╚Ťi magici. ├Äns─â, ├«n timp ce se str─âduie s─â ├«nve╚Ťe s─â-╚Öi controleze puterea, Alina descoper─â c─â, uneori, alia╚Ťii pot fi ╚Öi du╚Ömani ╚Öi c─â nimic din aceast─â lume extraordinar─â nu este ceea ce pare. ├Än joc se afl─â tot felul de for╚Ťe periculoase, printre care un grup de criminali carismatici, iar magia nu ├«i va fi suficient─â pentru a supravie╚Ťui.

SEX EDUCATION

Complexatul Otis ╚Ötie s─â dea orice sfat ├«n materie de sex ╚Öi asta mul╚Ťumit─â mamei lui. A╚Öa c─â rebela Maeve propune ├«nfiin╚Ťarea unei clinici de terapie sexua╚Ť─â ├«n ╚Öcoal─â.

STRANGER THINGS

Dup─â dispari╚Ťia unui b─âiat, un or─â╚Öel descoper─â un mister care implic─â experimente secrete, for╚Ťe supranaturale cutremur─âtoare ╚Öi o feti╚Ť─â foarte ciudat─â.

THE A LIST

Iubirea, rivalitatea ╚Öi misterul se ├«nt├ólnesc ├«n aceast─â dram─â supranatural─â plin─â de suspans, c├ónd un grup de adolescen╚Ťi particip─â la o tab─âr─â pe o insul─â izolat─â.

THE ORDER

Hot─âr├ót s─â r─âzbune moartea mamei lui, un student jur─â credin╚Ť─â unui ordin secret ╚Öi se treze╚Öte prins ├«n r─âzboiul dintre v├órcolaci ╚Öi practican╚Ťii magiei negre.

În curând, în iunie

SUPER MONSTERS: ONCE UPON A RHYME ÔÇô toate v├órstele

De la Bucle Aurii ╚Öi cei trei ur╚Öi, la Hansel ╚Öi Gretel, Supermonstrule╚Ťii creeaz─â versiuni magice ale basmelor clasice ╚Öi ale celor mai apreciate poezii pentru copii! - Din 1 iunie

PRETTY GUARDIAN SAILOR MOON ETERNAL THE MOVIE - 7+

Când o putere întunecată învăluie Pământul după o eclipsă solară, luptătoarele Sailor trebuie să se reunească pentru a readuce lumina în lume. - Din 4 iunie

SWEET TOOTH ÔÇô 13+

Pornit într-o aventură primejdioasă prin lumea postapocaliptică, un băiat adorabil, jumătate cerb, jumătate om, caută un nou început alături de morocănosul său protector. - Din 4 iunie

WISH DRAGON ÔÇô 7+

Dorindu-╚Öi s─â reia leg─âtura cu cea mai bun─â prieten─â din copil─ârie, adolescentul Din ├«nt├ólne╚Öte un dragon care ├«ndepline╚Öte dorin╚Ťe ╚Öi care ├«i prezint─â universul magiei. - Din 11 iunie

RHYME TIME TOWN: SEASON 2 ÔÇô toate v├órstele

Cei doi prieteni, Daisy și Cole, și amicii lor revin cu noi aventuri muzicale amuzante și se folosesc de creativitate și de lucrul în echipă pentru a rezolva probleme. - Din 15 iunie

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg