Tradiție de nuntă în China: Mirele și mireasa, obligați să facă sex în fața invitaților


    Tradiție de nuntă în China
Tradiție de nuntă în China

O tradiție ciudată a fost respectată la o nuntă în China. Mirele și mireasa au fost obligați să se dezbrace și să facă sex în fața invitaților, scrie Huff.ro

Este nevoie de curaj pentru a te căsători. Aceasta este o teorie valabilă, în special în China. Aici, tinerii căsătoriți sunt, de obicei, supuși unor jocuri de nuntă deloc politicoase. De la la a se dezbrăca în fața invitaților și până la a se juca împreună cu o banană.

Însă, un video apărut în mediul online arată un ritual de-a dreptul șocant. Doi tineri din China, proaspăt căsătoriți, sunt obligați să facă sex în fața oaspeților. Totul cu scopul de a-i amuza pe invitați.

La începutul filmulețului de două minute, o mireasă și mirele ei se așază sub o plapumă roșie. De altfel, dormitorul lor a fost decorat cu ornamente roșii, o culoare care aduce noroc, potrivit unei superstiții din China.Apoi, mai multe femei au cerut ca cei doi sa-și scoată hainele.

O pereche de jambiere gri, care aparțineau miresei, a fost luată de pe pat de una dintre invitate. Mireasa a înmânat apoi lenjeria roșie. După un timp, mirele și-a scos și el chiloții.

Sub presiunea nuntașilor, cei doi deja dezbrăcați se îmbrățișează în pat. Însă, invitații nu au fost mulțumiți cu atât.

„Te urci pe corpul lui acum!”, se aude o invitată pe fundal. O altă femeie se vede în timp ce o trage pe mireasă și o forțează să se așeze peste mire.

„Voi doi sunteți atașați unul de celălalt?” a întrebat un al treilea oaspete.

Ulterior, o femeie a încercat să ajute cuplul să facă sex. Ea a apăsat-o pe mireasă pe spate, peste pilotă, în timp ce se afla deasupra mirelui. În acest timp, oaspeții se aud râzând în fundal. Cu toate acestea, ei nu erau pe deplin mulțumiți de prestația celor doi tineri. După ce s-au asigurat că mirii sunt într-o poziție bună pentru sex, au tras pilota pentru a le vedea corpurile goale. Atunci, mirele a tras imediat pilota, pentru ca soția sa să nu fie văzută dezbrăcată.

Videoclipul bizar a devenit viral pe internet. Cei mai mulți au criticat acest joc, iar unul dintre internauți a spus că cei doi sunt din provincia Shaanxi.

„Este atât de înfricoșător. Nu vreau să mă căsătoresc.”, a spus o persoană.

„N-am putut suporta vizionarea acestui video.”, a spus un alt utilizator.

„Cum a putut mirele să râdă? Soția lui este văzută dezbrăcată.”, a comentat o altă persoană.

Vezi VIDEO AICI

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
cub toma caragiu png
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg