Transpiră sânge! Deşi sună ca un film horror, este o boală reală

Ultima actualizare:

    Doctorii au fost uimiţi de boala femeiiFoto:Getty
Doctorii au fost uimiţi de boala femeiiFoto:Getty

O femeie din Italia a ajuns la spital, iar cazul ei i-a şocat până şi pe cei mai experimentaţi doctori. Ea a fost diagnosticată cu o boală foarte rară care afectează o persoană din 10 milioane de persoane. Boala de care suferă femeia e manifestă prin sângerări abundente în regiunea feţei şi a palmelor. Practic, ea transpiră stropi de sânge.

După ce a fost internată la spital, doctorii au efectuat o serie amănunţită de investigaţii, dar nu au putut găsi nici un semn al unei leziuni care ar putea să fie responsabilă pentru sângerarea pe care o suferea tânăra, potrivit independent.co.uk. Medicii au declarat că nu există o explicaţie concretă care să justifice sângerările pe care le avea femeia, dar aceasta le-a împărtăşit că acestea survin atunci când doarme sau face exerciţii fizice în mod susţinut. Mai mult decât atât, episoadele misterioase devin şi mai intense atunci când este supusă unui stres emoţional profund şi pot dura între un minut şi cinci minute. Suferind de trei ani de această boală misterioasă, ea a ajuns să se izoloeze de cercul său de prieteni şi să se simtă marginalizată. A devenit anxioasă şi suferă des atacuri de panică, iar psihologii au diagnosticat-o cu depresie.

După o serie de teste, medicii au ajuns la concluzia ca ea suferă de o boală extrem de rară care cauzează sângerări prin porii pielii, chiar dacă aceasta nu este lezată în vreun fel. Doctorii i-au prescris nişte medicamente care o ajută să stopeze efectele neplăcute, dar nu au putu opri complet manifestarea bolii.

Literatura de specialitate descrie boala de care suferă femeia şi explică că ea este cauzată de un nivel crescut al anxietăţii.

image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net