Trucuri pentru sufrageria ta. Cum o faci sa para mai spatioasa

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Nu există nimic mai satisfăcător ca realizarea unei camere de zi bine concepute, care să fie perfectă pentru a te bucura de timpul petrecut în familie, alături de cei dragi. Livingul va stabili tonul pentru restul decorului din casa ta. Dar ce faci dacă această cameră este una de dimensiuni reduse? Iată câteva trucuri utile.

Camera de zi este, de asemenea, unul dintre cele mai bune locuri de prezentare a designului, experimentând palete de culori, straturi de texturi și o varietate de elemente de mobilier. Livingul trebuie să fie confortabil, primitor și plin de stil, iar pentru o cameră mică misiunea este ceva mai grea, dar poate fi o provocare plăcută, dacă te pasionează desingul interior. Poți pune în aplicare tendințele preferate, indiferent dacă optezi pentru arta minimalistă, scandinavă sau clasică. Iată ce trebuie să faci pentru a transforma o sufragerie mică într-una care să pară spațioasă.

Rolul covoarelor

Dacă te interesează modalități simple care să revigoreze camera de zi, atunci ai ajuns unde trebuie. De exemplu, un covor poate fi o alegere excelentă pentru a completa designul unei camere mici. Acesta poate avea una sau mai multe din culorile pe care le-ai folosit pentru celelalte elemente decorative. Însă pentru a mări spațiul ai grijă să alegi un covor în nuanțe neutre sau model repetitiv, pentru a oferi impresia de spațiu. Modelul covorulu poate conține, de asemenea, și o culoare accent, pe un decor simplu și modern, o variantă ilustrată și aici. În plus, ia în considerare 3 lucruri dacă ești în căutarea covorului perfect:

Desigul pereților

Pereții albi pot fi uneori plictisitori, dar sunt perfecți pentru a face o cameră să pară mai mare. Ia în considerare amenajarea unui interior alb pe alb. Asortarea pereților albi cu un mobilier la fel de palid este un mod elegant și simplu de a face orice spațiu mic să se simtă mai strălucitor și mai mare.

Alegerea canapelei

Nu stii unde sa poziționezi canapeaua? Alegerea unui tapet cu un model îndrăzneț poate stabili un punct central într-o cameră cu o formă mai ciudată. Odată ce ai găsit designul perfect al camerei de zi, descoperă diverse accente de decor, cum ar fi perne, pături sau tablouri, pentru a completa aspectul.

Primul lucru pe care nu ar trebui să-l faci niciodată dacă ai puțin spațiu este să investești în multe piese de mobilier. Alege o canapea proporțională cu dimensiunea spațiului și, dacă ai nevoie de mai multe scaune, utilizează cuburile pe care le poți ascunde cu ușurință sub o măsuță de cafea.

Trucuri și alte decorațiuni

Supradimensionează spațiul din sufragerie cu sfaturi de top și trucuri de design inteligent pentru a face cele mai mici camere să pară mai mari. Când redecorezi casa, una dintre cele mai ușoare căi de a face un living mic să pară mai spațioas este să folosești nuanțe deschise și pastelate în schema de proiectare pentru a menține camera caldă și primitoare.

Alege unul sau două elemente statement, cum ar fi o lampă de dimensiuni mari, o piesă de artă care atrage atenția sau un fotoliu cu o tapițerie și o țesătură fabuloasă, păstrând restul elementelor din cameră relativ simple. Piesele remarcabile din living vor distrage atenția de la dimensiunea camerei.

Aceste idei și trucuri te vor ajuta să transformi un mic living într-unul mult mai generos și, de asemenea, vei vedea că o planificare atentă și dedicarea față de creativitate pot da la un rezultat satisfăcător.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net