Uimitor! Ce i s-a întâmplat medicului Vasi Rădulescu după ce a renunțat la cafea

Ca mulți dintre noi, medicul Vasi Rădulescu era un mare consumator de cafea. Povestește că ani de zile a băut câte 4, 5, chiar 6 cafele pe zi. Duminica trecută a decis să renunțe, iar luni a observat deja primele schimbări.

Dr. Vasi Rădulescu
Dr. Vasi Rădulescu

„Nu, n-am murit încă, reușesc să mă trezesc la 5 dimineața și să duc toată ziua cu un milion de lucruri de făcut. Vreau însă să vă povestesc altceva ce mi se pare extrem de interesant”, își începe medicul istorisirea pe Facebook.

A început să-și reamintească visele

Se referă la vise. Spune că de ani de zile nu mai visează sau, cel puțin, nu își aduce niciodată aminte visul, când se trezește. Ei bine, de luni, la o zi după ce a renunțat la cafea, surpriză! „Mi s-au întors visele. A fost fabulos fiecare de până acum, dar senzația ultimului a fost aparte. Dragilor, eram pianist îmbrăcat la patru ace. Urc pe scenă, mă așteaptă un Steinway & Sons negru, impozant. Mii de oameni pe scaune. Mă așez pe scăunel și mâinile îmi fug pe clape, natural; mă uit pe partituri și pricep totul. Cânt dumnezeiește și parcă nu-mi vine să cred. Senzația e atât de vie, de autentică!”, mai povestește Vasi Rădulescu.

În viața de zi cu zi, nu știe să citească partituri și se declară a fi submediocru la pian, cu toate că îl iubește. A învățat doar puțin, singur, cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube. În afară de faptul că, în vis, cânta cu o naturalețe desăvârșită, a și „compus” o capodoperă de piesă. „La trezire, îmi rămâne o piesă în cap, din cele cântate. O păstrez încă. Nu știu dacă există sau dacă al meu creier a produs-o singur. Mi se pare foarte frumoasă. Mi-ar fi plăcut să pot scrie notele acum, dar cum nu sunt Mozart, probabil o voi uita”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net