Uite ce trebuie să bei ca să ai parte de sex incendiar

3 martie 2018
article img
Dacă aveţi o întâlnire romantică şi vreţi să savuraţi o băutură care să vă stimuleze sexual, vinul roşu este alegerea perfectăfoto: 123RF

E distractiv şi surprinzător cum nişte băuturi pot stimula dorinţa sexuală. Acestea merită savurate înaintea unui moment intim, dacă simţiţi că sunteţi puţin inhibaţi.

Se spune că alcoolul distruge sexul iremediabil. Aşa este, însă vorbim despre alcoolul băut în cantităţi mari. Iată câteva băuturi care acţionează ca un afrodisiac şi vă stimulează dorinţa sexuală.

Şampania

Şampania este una dintre cele mai apreciate băuturi care acţionează ca un afrodisiac. Ca orice altă băutură alcoolică dezinhibă, iar un pahar-două de şampanie creează o atmosferă specială, facilitând apropierea intimă.

Vinul roşu

Este considerată una dintre cele mai bune băuturi care îţi fac poftă de sex. Dacă aveţi o întâlnire romantică şi vreţi să savuraţi o băutură care să vă stimuleze sexual, vinul roşu este alegerea perfectă. Pe lângă faptul că te dezbracă de inhibiţii, îţi pune şi sângele în mişcare, iar asta înseamnă că şi zona genitală va fi bine stimulată din acest punct de vedere.

Coniacul

Cu câteva boabe de cafea aruncate în pahar, două cubuleţe de ciocolată şi câteva stafide. Această minunată băutură accelerează bătăile inimii şi induce starea de relaxare totală ca mai apoi să transforme relaţia voastră într-una incendiară în dormitor.