Uite cine te va satisface în «Fellatio café», locul unde comanda vine la pachet cu o partidă de sex oral

image

Nu mai e mult și «Fellatio café», locul unde cafeaua vine cu o partidă de sex oral, se va deschide cu o serie de surprize plăcute pentru clienți.

Antreprenorul Bradley Charvet a apărut în august pe prima pagină a ziarelor din Marea Britanie atunci când a anunțat că vrea să deschidă o cafenea în Paddington (Londra), oferindu-le clienților însetați, în schimbul a 60 de lire, o cafea, la pachet cu o partidă de sex oral. 

image
Sexul oral va fi în compania unor roboți

Avertizat de avocați în privința legilor stricte din Marea Britanie care pedepsesc prostituția, planurile Charvet au fost puțin zădărnicite. Așa că a trebuit să se reorienteze și, acum, susține că va înțesa cafeneaua cu roboți care vor avea grijă să satisfacă plăcerile carnale ale clienților. „Vor putea fi programați ca să răspundă nevoilor fiecărui client și roboții sexuali își vor îmbunătăți mereu serviciile.” Inspirat de succesul unei afaceri asemănătoare din Thailanda, ciudatul om de afaceri vrea să deschidă o cafenea asemănătoare în Manchester și în Geneva (Elveția). „Nimic nu este mai plăcut să îți începi ziua și să ai parte de ceva acțiune sexuală”, a concluzionat omul de afaceri. 

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
colaj coolio png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
rusi finlanda
cataracta
image
image
image
image
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID
Remus Dobra, preotul mort în accidentul de pe autostradă. Sursa foto: Observator
irina tanase si liviu dragnea