Uite cu câte accente poate vorbi o femeie, absolut neintenţionat!


    Linda Pereira vorbeşte în fiecare zi cu alt accent, iar afecţiunea nu dă semne de vindecarecaptură video
Linda Pereira vorbeşte în fiecare zi cu alt accent, iar afecţiunea nu dă semne de vindecarecaptură video

Linda Pereira, o femeie din America,trece prin niște schimbări incredibile, după ce în octombrie 2015 a suferit o “furtună electrică” la nivelul creierului.

După două zile de la incident, femeia a început să-și istorisească schimbările. “Acum două nopți am avut o criză la nivelul creierului și timp de două ore mi-am pierdut abilitatea de a mă mișca. Când m-am trezit, șchiopătam și nu puteam vorbi sau mișca gura. Spre seară mi-am recăpătat vorbirea, dar ieri aveam un accent britanic, iar azi am unul total diferit, așa că nu știu ce se întâmplă”, a spus femeia în primul său clip postat pe propriul canal de YouTube.

Doctorii au anunțat-o pe Linda că nu se văd urme ale unei traume ale creierului. Cu toate acestea, suferința femeii cauzează „sindromul accentului străin”, o afecțiunefoarterară. Accentele sale au făcut-o pe americancă să pară suedeză, nemțoaică sau chiar sud-africancă, potrivit Daily Record.

Totul are și o parte bună. Pereira spune că în magazine este de multe ori tratată mai bine pentru că pare un turist strain. Mai mult, soacra acesteia îi spune să termine cu “accentele prostești”, ceea ce amuză întreaga familie. Linda a considerat schimbarea accentelor drept ceva amuzant, însă trecător. Cu toate acestea, după luni bune de la întâmplare, americanca încă se mai confruntă cu această afecțiune.

“Sindromul accentului străin” afectează doar 60 de persoane din lume, fiind astfel extrem de rar și este o afecţiune în care pacientul începe dintr-o dată să folosească o intonație și o pronunție de străin. Boala apare în general din cauza traumelor severe aduse creierului, de obicei prin lovire sau accident vascular.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg